star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonederics

  • 143 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 020 m²

    telek

Vételár:

149,99 millió Ft

Eladó ház Balatonederics

  • 143 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 020 m² telek

  • Eladó ház Balatonederics

  • 143m²


Ár:

149 990 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
4

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KINÁLATÁBAN !

Eladásra kínálok Balatonederics természetközeli, impozáns övezetben , utolsó belterületi, balatoni örökpanorámás új építésű ingatlant , amely páratlan kilátást nyújt a Balatonra és a tanúhegyekre .
Tökéletes hely azok számára, akik a zajos, zsúfolt napközbeni forgatag után, csendes és megnyugtató közegbe szeretnének hazatérni.A Balaton közelségének van valami különleges vonzereje, amitől megbékél az ember lelke.Képzelje el, ahogy a teraszon elfogyasztja a reggeli kávéját , és a nap a Badacsony mögül köszönti Önt , a megnyugvást árasztó Balaton társaságában, amely feltölti pozitív energiával !Képzelje el ,ahogy körbe öleli a nyugalom és csak a a tücskök ciripelését hallja , hátad mögött hagyva a város zsongását! Képzelje el, ahogy a teraszon grillezik barátaival közeli hozzátartozóival , majd kifogy a bor, Ön pedig a fenti szomszéd díjnyertes borászatából azonnal hozhatja máris a csúcsminőségű utánpótlást!
A meghitt környezet és a minden igényt kielégítő otthon összekapcsolása hozzájárul a családok, színvonalas életre vágyók számára, hogy mind otthonként, mind nyaralóként használva élmény legyen az itt töltött idő! Ugyanakkor kifejezetten ajánlom befektetési célra , mint lokáció, mint minőség tekintetében kimagasló adottságú ingatlan. Nem kell ennek álomnak lennie, mert most ez elérhető akár az Ön számára is!
JÖJJÖN ÉS ENGEDJE , HOGY ÁTJÁRJA A KÖRNYEZET ÉS A MEGHITT OTTHON VARÁZSA!

AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI:
- Ár Euroban : 389.000 euro
- Az ingatlan 2021-ben épült 1020 m2-es területen.
- Duplateraszos : 8,09 m2 fedett terasz + 38,91 m2 nyitott terasz
- 18 m2 pince is tartozik a házhoz , mely igény szerint garázsként is funkcionálhat
- Falazat :N+F 30-as Porotherm téglából épült, 12 cm grafit szigeteléssel, XPS aljzatszigeteléssel
- Fűtés: fatüzelésű (megújuló energia) A+-os kazán biztosítja, melyhez 1000 l-es puffertartály + 200 l melegvíz tároló tartozik. A fűtés a gázt kiváltja, de igény szerint rá lehet csatolni. Egy telet kb. 5 m3 fa felhasználásával lehet kifűteni (~120e Ft).
Az amerikai konyhás nappali és a két egyedi fürdőszoba padlófűtéssel ellátott, a 3 db napfényes, tágas szoba melegéről német radiátorok gondoskodnak
-Nyílászárok : Műanyag szerkezetű, 3 rétegű nyílászárók passzívháznak megfelelő, 120x150 cm nagyságú, német gyártmányú ablakok, ajtók, melyek úgy lettek elhelyezve, hogy a teljes ház fényárban ússzon
-Amerikai konyhás nappali, kamrával, közvetlen kertkapcsolatos terasszal
Az étkező falait kézzel készített tégla-lapok teszik egyedülállóvá. Különlegesség, hogy a teljesen felszerelt konyhából/nappaliból tökéletes szemmagasságban látható a Szigligeti-vár, a Badacsony és a Balaton.
-Az utcafronti oldalról támfalas kerítésrendszer épült nemrég, amelyet csak be kell lécezni az új tulajdonos ízlése szerint.
- Alacsony rezsiköltség
- Energetika szempontjából DD besorolású, napelem rendszer kiépítésével passzívházzá minősíthető. A napelem rendszer kiépítéséhez adott a Déli tájolás.
- Parkolás : dupla kocsis autóbeálló
-A kertet mára gyümölcsfák és 20 db csemegeszőlő tőke ékesíti, saját sziklakerttel, és 4 db magaságyással.

LOKÁCIÓ

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes közlekedési és infrastruktúrális lehetőséget, könnyű hozzáférést biztosít: Keszthely, Tapolca és Sümeg közt félúton van, Ausztria felől, ill. Budapestről is könnyen megközelíthető.
A közelben megtalálható a nemzetközi versenyeken is elismert Effendy Pincészet, amely a ház mellett lévő szőlőültetvényekből készíti borait. Emellett a Csodabogyós cseppkőbarlang is itt található, mint kedvelt látványosság. Az Afrika-múzeum és a sekély vizű edericsi strand pedig gondoskodik a programok helyi elérhetőségéről.

A szomszédos Balatongyörökön belül kiváló éttermek, nyári (jazz) fesztiválok, és a Balaton parti programok várnak. Kórház, bevásárlási lehetőségek, kulturális programok és nívós éttermek mind-mind 20 percen belül megtalálhatók.

AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT ,VÁROM HÍVÁSÁT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZATA NEVÉBEN!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Pince
18m²
Szoba
16.55m²
Szoba
15.85m²
Fürdőszoba
5.52m²
Terasz
38.91m²
Kamra
1.92m²
Konyha
11.09m²
Nappali
16.65m²
Fürdőszoba
3.44m²
Szoba
16.57m²
Közlekedő
9.99m²
Terasz
8.09m²

Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630140


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630140

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonedericsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 020 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A családi ház ára 149,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 048 881 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Henriett referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630140. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.