star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonendréd

  • 147 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 176 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Balatonendréd

  • 147 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 176 m² telek

  • Eladó ház Balatonendréd

  • 147m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a 3 szobás, egyszintes, 94 m2-es, BELÜLRŐL TELJESEN FELÚJÍTOTT családi házat BALATONENDRÉDEN, melyhez épült egy 53 m2-es, ÚJ, SZERKEZETKÉSZ HÁZRÉSZ IS. Utóbbi kétszintes, tetőtere beépíthető.
A Balatontól mintegy 4 km-re! Azonnal birtokba vehető! A vásárláshoz FALUSI CSOK igényelhető!
Az épület egy 692 m2-es utcafronti telken helyezkedik el, amelyhez a további két 1631 m2 + 2853 m2 méretű telek is megvásárolható.
Az 1950-ben épült ház TELJES FELÚJÍTÁSA 2017-ben történt meg. A hangulatos, gerendás mennyezetű, régi parasztház verandájának beépítésével és átalakításával egy polgári stílusú, kényelmes, ízléses otthont alakítottak ki tulajdonosai, melynek állapota ÚJSZERŰ. A házba lépve az előszobából nyílik egy kamra és a lépcsőház (beépített veranda), ahonnan fél szinttel feljebb a nappaliba jutunk. Innen nyílik a hálószoba, egy könyvtárszoba, a fürdőszoba + WC és a konyha-étkező. Itt találjuk a cserépkályhát és a légkondicionálót is.
A ház felújítása az alábbiakra terjedt ki: a tető szigetelése, új betoncserép tetőhéjazat, a falszerkezet légáteresztő vakolása, belső mennyezeti gerendák felújítása, új belső burkolatok: a szobákban hajópadló, a konyha-étkezőben és a fürdőszobában majolika járólap, az előtérben és a lépcsőházban rusztikus felezett tégla. A villamoshálózat cseréje, bővítése, a víz- és szennyvíz hálózat cseréje, fűtési rendszer korszerűsítése, alternatív fűtésmegoldások kialakítása. A külső vakolás az új tulajdonosra vár.
A ház falazata vályog, az új házrész ytong. Fűtés: gáz cirkó kazán, cserépkályha és hűtő-fűtő klíma, illetve egy vegyes tüzelésű kazán kiállása is rendelkezésre áll. Hőleadás radiátorokkal, a meleg vizet a cirkó kazán biztosítja. Egyedi készítésű fa nyílászárók, hőszigetelt üvegezés. A házhoz tartozik egy boltíves pince és egy tégla építésű melléképület is. Parkolás kocsibeállón. Kertjében gyümölcsfák, szőlő, veteményes, szántó. A telek végében patak csörgedez.
Ajánlom otthonteremtéshez vagy nyaralónak egyaránt. Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
4.5m²
Fürdőszoba
7m²
Konyha
14.5m²
Szoba
17m²
Szoba
18m²
Előszoba
5.5m²
Szoba
20m²
Kamra
7.5m²

Elhelyezkedés

Balatonendréd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585050


+36 30

Ingatlannet kód: NET6585050

Az általad megtekintett eladó balatonendrédi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 176 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 543 537 Ft, ami a balatonendrédi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585050. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonendréd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.