star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonendréd

  • 168 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 8 575 m²

    telek

Vételár:

160 millió Ft

Eladó ház Balatonendréd

  • 168 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 8 575 m² telek

  • Eladó ház Balatonendréd

  • 168m²


Ár:

160 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Csodálatos érzés ahogy a Balatoni táj fölött az ember megpillantja ezeket a gyönyörű földházakat. Olyan természetközeli élmény, ami pár nap alatt teljesen magával ragadja az embert.

Grátz Antal a szerves építészet kiemelkedő művelője tervezte ezeket a Balatonendrédi földházakat, melyek az elsők között voltak a maguk nemében Magyarországon, amikor 1993-ban építette a tulajdonos.

Nyáron hűvös, télen kellemes meleg, biztos statikai alapokkal, igazi természetközeli élményt nyújt a földház.

Galériás nappalival, 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, szaunával, merülő dézsával, és wifi-s kandallóval, akár 20 fő elszállásolására is alkalmas a ház. További vendégek elszállásolhatók a területen sátorban vagy a faházban lévő ágyakon.

Az földházban jelenleg vendégszállás és gyermektáborok üzemelnek, májustól szeptemberig teljes teltházzal. Kérem, hogy az időpont egyeztetéskor ezt vegyék figyelembe.

A terület 8575 m2 , zártkert besorolású, gyönyörű panorámával a Balatonra és a déli part erdőire, dombjaira. A földház mérete bruttó 168 négyzetméter. A területen kilátó, lombkorona sétány, faház, fa játszóvár, hely lovaknak és vadállatoknak, teraszok és szaletlik lettek kialakítva.

Az ingatlan további fejlesztésére még nagyon sok lehetőség van, de mostani állapotában átvéve azonnal használható, keverve a funkcióit, vagy állandóan használt nyaralónak, üzleti célokra vagy otthonnak.


Elhelyezkedés

Balatonendréd, Flóri domb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626165


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626165

Az általad megtekintett eladó balatonendrédi (Flóri domb) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 575 m². A családi ház ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 952 381 Ft, ami a balatonendrédi átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Csorba Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626165. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonendréd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.