star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfenyves

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Balatonfenyves

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Balatonfenyves

  • 150m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

*** ELADÓ CSALÁDI HÁZ BALATONFENYVESEN***

A 150 négyzetméteres ingatlan egy 550 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az épületet 2000-ben építették, jelenlegi tulajdonosa szálláshelyként üzemelteti, de tökéletes választás lehet családi háznak, vagy saját nyaralónak is.

A két szintes házban 4 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel, valamint 2 nagy terasz, erkély, közlekedők, és kamra áll rendelkezésre.

A tágas nappali, étkező és konyha ideális a családi összejövetelekhez.
A fűtést télen két kandalló és elektromos fűtőpanelek szolgáltatják.

Az udvarban található egy 30 négyzetméteres garázs, amely akár apartmanként is funkcionálhat. Emellett egy beépített medence és grillező-sütögető helyiség nyújtja a kikapcsolódás élményét.

Az udvarba való kényelmes bejutást, elektromos kapu biztosítja. A napfényes és tágas belső terek kényelmet és otthonos hangulatot teremtenek.

Az ingatlan ideális lehet befektetők és nagy családosok számára egyaránt.Az M7-es autópálya mindössze 1 perces autóútra található, és a legközelebbi szabadstrand 1 km-es távolságon belül érhető el.

Balatonfenyves egy kellemes, családias környék, amely sokak kedvenc nyaralóhelye.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Balatonfenyves, Nimród utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528851


+36 30

Ingatlannet kód: NET6528851

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi (Nimród utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 526 667 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528851. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.