star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfenyves

  • 70 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Balatonfenyves

  • 70 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Balatonfenyves

  • 70m²


Ár:

76 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy két generációs vízpart közeli családi ház Balatonfenyvesen

!Az ingatlan eredetileg az 1980-as években épült, majd 1993-ban kibővítették egy emelettel, így jelenleg két különálló lakásként működik, de a bejárat közös. Az ingatlan teljes közműellátással rendelkezik. A fűtést házközponti rendszer biztosítja, de cserépkályhával is fűthető.

A földszinten található 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, konyha, kamra, nappali, étkező és tartozik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz. A felső szinten 2 szoba, konyha + étkező, fürdőszoba, wc, és erkély került kialakításra.Az ingatlan fa nyílászárókkal rendelkezik, és az emeleti lakrész minden ablakán redőny található. Az emeleti rész teljesen felújított állapotban van, frissítve a legújabb trendeknek megfelelően.

A ház udvarában egy tároló helyiség, pince és egy 5x3 méteres garázs is helyet kapott.Az udvarban kialakított pavilon lehetőséget nyújt a pihenésre és a sütögetésre, családi összejövetelekre.

A tágas családi ház alkalmas akár három apartman kialakítására is, amelyek ideálisak lehetnek nyaraltatás céljára.

A Balatonpart mindössze 500 méterre található, míg a legközelebbi szabadstrand mindössze 900 méterre fekszik a háztól.Ezt a remek lehetőséget nagy családosoknak és befektetőknek egyaránt ajánlom. Bővebb információkért, megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Balatonfenyves, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6529816


+36 30

Ingatlannet kód: NET6529816

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi (Petőfi Sándor utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 098 571 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529816. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.