star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonföldvár

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 594 m²

    telek

Vételár:

189,5 millió Ft

Eladó ház Balatonföldvár

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 594 m² telek

  • Eladó ház Balatonföldvár

  • 165m²


Ár:

189 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Élhetőség és kényelem

"Balatonföldvár" - Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb üdülővárosa, mediterrán hangulatú belvárosával és sétálóutcáival, a brutál panorámaval rendelkező magasparttal, illetve a platánfákkal szegélyezett sétányával, mely egészen a Balaton-partjáig ér. - egészen egyszerűen mesés.

A Balatonparttól mintegy 100m-re elhelyezkedő - saját motoros kapuval lezárt saját lakóparkban - kínálunk eladásra egy minden elvárásnak megfelelő két szintes (két generáció együttélésére is alkalmas) új építésű családi házat. Szintenként nappali+2 szoba, fürdő, és terasz található.

Pár perces sétatávolságon belül minden megtalálható (Tesco, számos étterem, illetve Balaton egyik legszebb és legszínvonalasabb vitorláskikötője is) ami egyszerre tudja szavatolni a hétköznapok kényelmét és a hétvégék varázslatát.

Ha valóban számít az ízlés és a minőség, ha egy akár hosszú távra is élhető, élet élményeket kínáló otthont keresünk akkor azt gondolom megtaláltuk :)

Az ár nettó ár, az 5%-os áfa tartalmat nem tartalmazza, a bruttó ár: 198,975MFt

Megtekintés, és felmerülő kérdések esetén állok rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366372


Elhelyezkedés

Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642896


+36 70

Ingatlannet kód: NET6642896

Az általad megtekintett eladó balatonföldvári (Rákóczi Ferenc utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 594 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 189,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 148 485 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.