star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 108 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred 1. kép

Eladó ház Balatonfüred

  • 108 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 108m²


Ár:

99 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Balatonfüreden a Figula-Pincészettől nem messze, a belvárostól alig pár percnyi sétára, a „fehér templom” felett az Óvoda utcában ELADÓ egy 108 m2-es Apartman ház, amelyet 2 külön-bejáratú vendégházzá alakítottak, külön almérőkkel felszerelve, de akár egyben is használható! "Balatonfüred város Veszprém megyében, a Balatonfüredi járás székhelye. „A Balaton északi partjának fővárosa”, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye." 

A ház jellemzői: Az épület 2023-ban teljes felújítást kapott a jelen kor követelményeinek megfelelő anyagokkal és technológiával.

Komplett tetőcsere új faszerkezettel. Minőségi fa nyílászárók lettek beépítve, az összes vezeték új. Külső szigetelés kimagasló minőségű  vízzáró vakolattal készült. Hideg- és melegburkolatok teljes cseréje.

Az épület hűtés-fűtése három darab energia hatékony klímával lett biztosítva.

- A ház közel száz éves kőház, teljes felújításon esett át - A lakrész 100 m2 amelyet két 50 m2 külön bejáratú egyedülálló lakássá alakítottak - Tetőtér teljesen felújított - Egy közel 100 m2 kert rész kiülővel, ahol egy tároló vagy akár egy különálló kisház építhető Balatonfüred egyik legjobb részén található a ház. A strand könnyen megközelíthető, illetve bevásárló központok, gyógyszertárak, orvosi rendelő…stb… a környéken megtalálhatóak. Az ingatlan telis-tele van lehetőségekkel, akár kiadásra, rövid-hosszú, Apartman házként, vagy csak nyaralónak, bármilyen célra szolgáljon is kiváló befektetés! Balatonfüred a Balaton part egyik legnívósabb települései közé tartozik, ha valahol, itt érdemes kiaknázni a kézenfekvő lehetőségeket! 


Elhelyezkedés

8230, Balatonfüred, Óvoda utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6635567


+36 20

Ingatlannet kód: 6635567


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi (Óvoda utca ) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 916 667 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Giber Vilmos hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635567. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.