star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 90m²


Ár:

134 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a panorámás, újépítésű balatonfüredi ikerházat.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- 2023-ban épült, kétszintes ikerház utca felőli része. A 700 m2-es telek osztatlan közös tulajdon, használati megosztással.
- Az ikerház társasházzá van minősítve.
- Az ingatlan hasznos alapterülete 90 m2.
- A ház energetikai szempontból a legkorszerűbbek közé tartozik: 15 cm-es szigetelés, háromrétegű hő-és hangszigetelő műanyag nyílászárók, valamint levegő-víz hőszivattyús fűtésrendszer: padlófűtés és mennyezethűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.
- A földszinten tágas amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, előtér található. Az emeleten az előtérből nyílik két szoba + egy gardrób és egy tágas fürdőszoba.
- A földszinten található 16 m2-es terasz, az emeleten 22 m2-es erkély, ahonnan csodálatos panorámában gyönyörködhetünk: a Balaton, a Tihanyi-félsziget és a Tihanyi Bencés Apátság is látszik.
- Az ablakokhoz beépített elektromos redőny tartozik.
- A ház bútorzatának kiválasztása az új tulajdonos feladata, azonban a konyhabútor és konyhagépek már beépítésre kerültek.
- A házhoz tartozó kert szépen parkosított, önálló locsolóórával ellátott.
- Az ingatlan elhelyezkedéséről elmondható, hogy kertvárosi környezetben található, de elérhető közelségben van élelmiszerüzlet, cukrászda, gyógyszertár, játszótér, sportolási lehetőség, középiskola, posta, tömegközlekedési eszközök, hivatalok. A Balatonpart két km-re található.
- Állandó lakhatásra és nyaralónak is kiváló lehetőség.
Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ház, lakás, vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
2.4m²
Erkély
22.07m²
Szoba
10.54m²
Szoba
2.4m²
Közlekedő
5.28m²
Előszoba
6.12m²
Szoba
10.23m²
Szoba
4.14m²
Amerikai konyha
27m²
Gardrób
4.65m²
Fürdőszoba
8.12m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637666


+36 30

Ingatlannet kód: NET6637666


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 498 889 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.