star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 777 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 777 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 65m²


Ár:

74 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

!ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN, ENERGIATAKARÉKOS családi ház a BALATON MELLETT azonnali költözéssel eladó!

Az iker ház 777 m2-es telken fekszik, s az ott kialakított két lakás együtt és külön-külön is megvásárolható. A telek kiválóan megosztható, hiszen északról és délről egyaránt megközelíthető.

Az ingatlanok egyenként bruttó 75 m2-esek, kiépített térköves járdával, fix burkolattal ellátott, jelen pillanatban nyitott terasszal rendelkeznek.

A modern és energiatakarékos lakások azonnal beköltözhetőek, melyek elosztása a következő:
- amerikai konyhás-nappali
- 2 hálószoba
-zuhanyzóval és toalettel ellátott fürdőszoba
-külön toalett
- mosókonyha, tároló
-terasz.

A fűtést, hűtést modern hőszivattyúk (padlófűtéssel) és klíma berendezések biztosítják.
A kellemes méretű pihenésre, grillezésre alkalmas terasz a nappaliból nyílik északi illetve déli irányba. A tágas udvar lehetőséget biztosít a későbbiekben autóbeálló kialakítására, illetve garázs építésére.

Balatonmáriafürdő és Balatonkeresztúr turisztikai vonzereje napjainkban jelentősen növekszik, széles spektrumot ölel fel a keresztúri borospincéktől (szőlőhegy) kezdve a balatoni vitorlázási lehetőségekig.
A településen magas színvonalú óvoda, kiváló iskola és minden igényt kielégítő sportcentrum található.

Az ingatlanok a horgászparadicsomként elhíresült nyugati övcsatornától 300 méterre, Balatonmáriafürdő legszebb szabadstrandjától és a vitorlás kikötőtől 5 percnyi sétára találhatóak.

Tekintse meg ezt a Balatonhoz közeli mégis nyugodt, csendes és szép helyen felépült ingatlant!

A 75 m2-es bruttó alapterületű lakás a hozzá tartozó 388 m2-es területtel együtt vásárolható meg 74 millió Ft-ért.

A két ingatlan együttesen is megvásárolható! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360432


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr, Balatonkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592243


+36 70

Ingatlannet kód: NET6592243

Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri (Balatonkeresztúr) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 777 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 1 138 462 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592243. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.