star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 056 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 056 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 50m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonkeresztúron lakhatása is alkalmas ház 1,5 km-re a Balaton parttól eladó!

A tégla építésű, 50 m2-es ház nappali + 1 hálószobával, 1 fürdőszobával rendelkezik, jó állapotnak örvend: nemcsak az épület, de a burkolatok, a konyhabútor, a szaniterek is újszerűek, s egy nagy terasz is kapcsolódik a házhoz.

Fűtése új konvektorokkal, illetve távoli hozzáférést is biztosító hűtő-fűtő klímával történik. Víz, villany, csatorna bent a házban.
A fürdőszoba zuhanyzóval ellátott.

Az épület mögött egy zárható tároló került kialakításra.

A ház folytatásaként egy 30 m2-es mobilház került az előírásoknak megfelelően telepítve, így ebben a házban is megvannak a lakhatás feltételei akár egy család számára is, hiszen egy nappali-étkező-konyha, 2 hálószoba és még fürdőszoba is található benne, mely előtt egy térkövezett terasz terül el.

A kerítéssel körbekerített, 1056 m2-es udvar térkővel, illetve fűvel borított. Rajta fenyőfa, illetve pár gyümölcsfa növekszik.

Az ingatlan hétvégén is megtekinthető, hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364513


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr, Balatonkeresztúr, téliesített ház!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629696


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629696

Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri (Balatonkeresztúr, téliesített ház!) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 056 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 598 000 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629696. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.