star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 93 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 621 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 93 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 621 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 93m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda kínálatában!
A Lido Home Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínálja BALATONKERESZTÚR kedvelt, központ közeli, rendezett lakóövezeti utcájában az átépítést, teljes körű, minőségi felújítást követően kiváló állapotú, azonnal költözhető CSALÁDI HÁZAT, BALATON -parttól, kiépített szabad strandtól 800 m-re!

Az ingatlan 1980-ban épült, 2022-ben történt teljes körű felújítást követően nyerte el jelenlegi, kiváló állapotát! Frekventált elhelyezkedése révén nyaralónak és kiadásra is kiválóan alkalmas, de családi otthonnak is ideális választás. Kiépített szabad strandok, kávézók és éttermek, a település kedvelt Florida fagylaltozója, Autóbuszpályaudvar -Vasútállomás - mind kényelmes sétával elérhetők,

- A lakóház ideális élettere 93 m2-es, nappali, három szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób helyiségkiosztású ,
- a nappali egybenyitható a 12 m2-es, fedett terasszal, ami nyáron a kellemes pihenés, baráti-családi összejövetelek fő színtere.
-A tetű új, cserép fedésű ( a hátsó udvari kis házon is)
-Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, redőnyökkel, szúnyoghálóval
- Fűtése jelenleg hűtő-fűtő klímával és infrapanellel történik, kémény van, így egyéb fűtési rendszer tervezhető
- A hátsó udvarrészen 18 m2-es, felújított állapotú kis ház is található, -( víz, villany, csatorna bekötve) -, kiváló tárolásra, de akár nyári konyhaként, vagy önálló kis apartmanként is funkcionálhat
- A telek utcafronton új kerítéssel határolt, ápolt, rendezett, 641 m2 -es, öntözés fúrt kútról megoldható.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONKERESZTÚRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Ön rendelkezésére.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647366


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647366

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 621 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 912 903 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.