star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszabadi

  • 133 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 460 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Balatonszabadi

  • 133 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 460 m² telek

  • Eladó ház Balatonszabadi

  • 133m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:


Vállalkozásra is alkalmas, kiváló állapotban lévő, négy szobás családi ház nagy telekkel, Balatonszabadi faluban. Ezt kínálja megvételre a LIDO HOME ingatlan iroda. Balatonszabadi ebben a régióban az egyik legdinamikusabban fejlődő település, a központban található több élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, étterem stb., ezáltal minden adott a kényelmes, mindennapos élethez. Az eladásra kínált ingatlan 4.460 m2-es telken található, a lakóépület 133 m2 alapterületű. Ennek folytatásában gazdasági illetve ipari tevékenységre is alkalmas épületek vannak, összközműves, ipari árammal, fúrt kúttal ellátva. Adottságai miatt kisebb vállalkozás beindítására vagy akár állattartásra is lehetőség nyílik, de remek választás azok számára is, akik nyugalomra, csendes környezetre vágynak. A kellemes hangulatot a házat körül ölelő örökzöldek és a kora tavasztól egészen nyár végéig a szivárvány minden színében pompázó virágoskert biztosítja.
A ház 1997-ben épült, a telek igény szerint akár leválasztható is lehet, s a hátsó részre még egy ház felépíthető. Az ingatlan állandó lakásra kiváló, bár nyaralónak is megfelelő, hisz a Balaton csak 7 km-nyire található.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a Balatonszabadiban lévő családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
10m²
Szoba
20m²
Kamra
9m²
Szoba
10m²
Wc
2m²
Előszoba
2.5m²
Konyha
12m²
étkező
10m²
Szoba
4m²
Kamra
6m²
Fürdőszoba
5.5m²
Terasz
17m²

Elhelyezkedés

Balatonszabadi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6576595

Az általad megtekintett eladó balatonszabadi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 460 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 563 910 Ft, ami a balatonszabadi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszabadi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.