star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszárszó

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Balatonszárszó

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Balatonszárszó

  • 80m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonszárszón kínál eladásra egy két szintes, külön bejáratos házrészt a LIDO HOME ingatlan iroda. A házrészt 2000-ben újították fel, a földszinten és az emeleten is egy-egy szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel található. Az emeleti szoba külső lépcsőn közelíthető meg, hangulatos galériával is rendelkezik. Az ingatlan egy nagyobb ház része, de teljesen önállóan használható, külön elkerített udvarral, mérőórákkal. A nagy ház egyben is eladó, a "másik fele" jóval nagyobb, de jóval felújítósabb is. Az egész ház ára összesen 80 millió forint! A vasútállomás kb 300, a Balaton 400 méter. Balatonszárszó a déli part középső részén, Budapesttől 120 km-nyire helyezkedik el, az M7-es autópálya lejárója az ingatlantól mintegy 1000 méter. A település a családi üdülés paradicsoma, gyönyörű strandokkal, színes nyári programkínálattal, a Csukás Színházzal, és a József Attila emlékháztól induló, s világviszonylatban is egyedül álló kulturális attrakcióval, a Versutcával.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján.

Amennyiben a balatonszárszói házrész, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
- Irodánkban teljes körű ügyintézés!
- Hétvégén is állunk rendelkezésére!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
20m²
Közlekedő
6m²
Konyha
8m²
Szoba
14m²
Szoba
8m²
Terasz
10m²
Konyha
6m²
Fürdőszoba
4m²
Fürdőszoba
4m²

Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6544395


+36 70

Ingatlannet kód: NET6544395

Az általad megtekintett eladó balatonszárszói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.