star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Barcs

  • 238 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 886 m²

    telek

Vételár:

79,98 millió Ft

Eladó ház Barcs

  • 238 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 886 m² telek

  • Eladó ház Barcs

  • 238m²


Ár:

79 980 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egyedi tervezésű, izgalmas belső terekkel, különösen tágas, exkluzív szalon-nappalival rendelkező, kitűnő állapotban lévő, akár többgenerációs családi otthont keres, ahol helyet kaphat üzleti vállalkozása, rendelője egyaránt? Mindezt csendes, tiszta és rendezett környezetben Barcson, a Dráva és a Duna-Dráva nemzeti park városában?

Megtalálta Barcs egyik különleges ajánlatát, mégpedig korrekt áron!! Ha megnézi beleszeret, ha végig gondolja, megveszi!

Ez a ház mind építésekor, mind a jelenlegi gondos tulajdonosok korszerűsítési-, felújítási munkálataikor nagy odafigyeléssel és precizitással készült, szépült a mai napig. Ennek megfelelően szerkezetileg, esztétikailag tökéletes állapotban van, s olyan ritka értékeket kap az új tulajdonos, mint a márvány burkolatok, tölgyfa lépcsők és bútorok, a ház központjában lévő egyedi szalon-nappali, szintenként elhelyezkedő fürdők, valamint az utcáról közvetlenül megközelíthető külön bejáratú rész, ami külön lakrésznek, vagy üzlethelyiségnek is tökéletes.

Ez az 5 szoba nappalis otthon F energetikai osztályú az új szabvány szerint, így átlagos energia fogyasztásúnak számít, de szén-dioxid kibocsátása még ennél is jobb, E osztályú. Nyílászárói műanyagok, s redőnnyel, rolettával is rendelkeznek. Tavasszal új zsindelyfedés készült, így kb. 30 évig nincs rá gond. A padláson 20 cm-es hőszigetelő borítás van. A ház szinteltolásos, így az emeleti szobák is teljes értékűek. Az ingatlan körbekerített saroktelek, bejárat két utcáról is lehetséges.

A fűtés garanciális gázkazánnal, (kémény újonnan bélelve), 5 db hűtő-fűtő klímával -melyből kettő H tarifás- megoldott. A télikertben 4 db mennyezeti infrasugárzó is van.

A kert szépen karban tartott, sok virággal, fiatal gyümölcsössel, eper ültetvénnyel, málna sorral, bőven termő fügebokorral. A kertben nagy méretű kutya kennel, dupla alumínium garázzsal. A ház egy része alatt kiváló, száraz pince, benne öntözésre alkalmas hidrofor található.

Barcs Magyarország egyik legrendezettebb, legtisztább kisvárosa, s mivel regionális központ, minden infrastruktúra adott középiskolával, egynapos orvosi szakellátással, gyógyfürdővel és a Dráva festői környezetével együtt.

Összességében ajánlom Családoknak, vállalkozásoknak, és orvosoknak, különösen azért, mert ebben a városban több magánorvosi praxis betöltetlen!

Csere is érdekes, földszintes, előkertes, közműves ingatlan beszámítható: sík esetleg dombos vidéken (Szabolcs-, Borsod-, Nógrád-, Békés vármegyék kivételével), téglafalazatú, pincés, duplakomfortú (2 fürdőszoba, 2 wc) 2 garázs, nagy konyha, 4 szoba, nagy nappali, előszoba, a telekterület min. 800 m2.
Betegség miatt eladó! Az ár irányár.
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ064690-IN


Elhelyezkedés

Barcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641792


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641792

Az általad megtekintett eladó barcsi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 238 m², míg a hozzá tartozó teleké 886 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,98 millió Ft, négyzetméter ára 336 050 Ft, ami a barcsi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Barcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.