star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 211 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 211 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 211m²


Ár:

17 500 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Békés egyik legszebb környékén, a liget közelében elérhető az ELADÓ 208 nm-es, impozáns családi ház polgári stílusban. Az ingatlan felújítandó állapotú, azonban a környezet és az épület egyedi jellege kiemelkedő lehetőséget nyújt az új tulajdonosnak.Az épület két különálló lakrészből áll, amelyeknek saját helyrajzi számuk van. Fontos megjegyezni, hogy az ingatlant csak egyben lehet megvásárolni, így az új tulajdonos rendelkezhet majd mindkét lakrész felett.Az első lakrész az utcafronton található, és tartalmaz két hálószobát, egy nappalit, tágas előszobát, fürdőszobát és konyhát, valamint két kamrát. Ez a rész különösen egyedi hangulatú és praktikus elrendezésű.A második lakrészben két hálószoba és egy konyha kapott helyet. Ez a rész szintén jól használható, és kiegészíti az első lakrészt.A ház homlokzata préstéglából készült, amely nemcsak mutatós, de hosszú távra is rendkívül tartós és időt álló.Összességében az ingatlan különleges lehetőséget kínál azoknak, akik szép és tágas otthont keresnek Békés egyik legkedveltebb környékén. A felújítás lehetősége pedig lehetővé teszi az új tulajdonos számára, hogy saját egyedi stílusát és igényeit is belevigye az ingatlanba.
Érdeklődni: Vörösné Ildikó +36 (30) 580-0083

Referencia szám: HZ084798


Elhelyezkedés

Békés, Jantyik Mátyás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558160


Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6558160

Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békési (Jantyik Mátyás utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 211 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 82 938 Ft, ami a békési átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vörösné Ildikó referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6558160. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.