star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Gerla

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 364 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Gerla

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 364 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Gerla

  • 100m²


Ár:

19 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1967
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Egy tökéletes ház távol a város zajától!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Békéscsaba külvárosi városrészén, Gerlán egy csendes, rendezett utcában a 1967 évben épült és 2019 évben felújításokon átesett vegyes falazatú, ám tökéletes állapotú családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas ebédlő, illetve 4 szoba lett kialakítva. A felújítás során az elektromos hálózat bővítése (22A), a szobákban szalagparketták, a többi helységben hidegburkolatok cseréje is megtörtént. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően szinte az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba felújítása során egy kádat és egy tusolót is be építettek.
A ház fűtéséről egy korszerű vegyes tüzelésű kazán és tetszés szerint egy gázkazán gondoskodik, amelyhez lapradiátorok tartoznak.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1364 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy garázs és több gazdasági épület lett kialakítva. A kertben lévő növények locsolása szinte költségmentesen egy fúrt kút segítségével elvégezhető.
Az ház lakóterülete: 100 m2.
Az udvar összesen: 1364 m2.
Amennyiben ez a jó elosztású, remek helyen található, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, saját tároló, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Gerla, Gerla


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655521


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655521

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, gerlai (Gerla) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 364 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 199 000 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Gerla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.