star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 140 m²

    telek

Vételár:

32,7 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 140 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 76m²


Ár:

32 700 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Békéscsabán a Nyugati kertvárosban található előkertes, 76 m2 hasznos alapterületű, tégla építésű sorházi lakást. Az ingatlan a közelmúltban belső felújításon esett át, mely magában foglalta a helyiségek burkolatainak cseréjét is. A korábban beépített fa nyílászárók és egyedi tervezésű fa bútorok egy precíz asztalos mester munkáját tükrözik.
A ház melegéről és meleg víz ellátásáról új kondenzációs gázkazán gondoskodik. A nyári hőség ellen 2 db klímaberendezés is felszerelésre került.
Az ingatlanhoz tartozik egy kb 70 m2 hangulatos előkert, valamint a közelben található 16 m2 garázs is mely igény esetén külön megvásárolható, ára: 6.000.000 FT.
A lakást jelenleg gondos bérlők lakják, akik az új tulajdonossal való megegyezés esetén továbbra fenntartanák az ingatan bérlését.
Az ár irányár!!!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított társasház, mely Békéscsaba, Jamina városrészén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, redőnyözött
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Jamina, Jamina


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6572658


+36 70

Ingatlannet kód: NET6572658


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, jaminai (Jamina) sorház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 140 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 32,7 millió Ft, négyzetméter ára 430 263 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572658. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Jamina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.