star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 144 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 144 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 144m²


Ár:

47 000 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kitűnő lehetőség! Ha nem szeretne felújítani, és egy minden igényt kielégítő családi otthont keres, akkor tekintse meg ajánlatunkat!
Békés vármegye, Békéscsaba - Erzsébethely csendes utcájában eladásra kínálok egy 1994-es építésű igényes sorházi lakást. A tégla falazatú, kiváló állapotú ingatlan 300 m2-es parkosított kerttel, gyümölcsfákkal, a belvárostól 3,6 km-re helyezkedik el. A 144 m2 alapterületű lakóházban tágas nappali, 3 hálószoba, konyha + étkező kamrával, előtér, közlekedő, 2 fürdőszoba, egy külön wc, mosókonyha, loggia helyiségek kerültek kialakításra. A földszinten tágas közösségi terek: wc, mosókonyha, fürdőszoba, gardrób helyezkedik el. Az emeleten a hálószobák és fürdőszoba található praktikus kialakítással. Az otthon fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. Az ingatlanban hungaropán üvegekkel ellátott műanyag nyílászárókat helyeztek el, mindegyik szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. Az ablakok méretének és a keleti fekvésnek köszönhetően az ingatlan napfényes, világos. A szobák parketta burkolattal vannak ellátva, a többi helységben járólap található. Az ingatlan kívülről 10 cm szigeteléssel lett ellátva, a belső falakon a szomszédos lakással közös falakat hangszigetelték. ( Kőzetgyapot szigetelés)A házhoz garázs tartozik. Ide tényleg csak költözni kell! Jöjjön el, nézze meg! Ha elnyerte tetszését, keressen bizalommal! Babaváró hitel, CSOK és egyéb kedvező kamatozású hitelek igényelhetők,melynek díjmentes ügyintézését vállaljuk. Az Otp Ingatlanpont magyar és külföldi ügyfelei részére eladó ingatlanokat keres. Teljes körű pénzügyi ügyintézés.

Referencia szám: M266532


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626801


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626801

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A sorház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 326 389 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.