star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Nyugati kertváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 70 m²

    telek

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Nyugati kertváros

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 70 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Nyugati kertváros

  • 66m²


Ár:

30 900 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
2
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kertvárosi környezetben, nappali+2 hálószobás sorházi lakás saját kerttel eladó!

Eladó Békéscsabán, a Nyugati-kertvárosban egy kétszintes, 66 m2 hasznos alapterületű, nappali+ 2 hálós, gázcirkó fűtésű, jó állapotú, lakás, terasszal, 70 m2-es, saját udvarral!

A lakás barátságos, kertvárosi környezetben helyezkedik el. Az ingatlanhoz tartozik egy kerített, saját használatú, dísznövényekkel telepített pihenőkert, amely a nagy, fedett terasszal kiválóan alkalmas lehet családi, baráti összejövetelekhez, grillezéshez, pihenéshez!

A teraszról belépve egy szélfogón keresztül juthatunk a lakásba, ahol az egy légterű konyha, étkező, nappali fogad minket, ezen kívül egy zuhanyzó és WC is helyet kapott ezen a szinten.
Az étkezőből kényelmes lépcső vezet fel az emeletre, ahol egy nagy méretű szoba, egy kisebb szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel is kialakításra került.
Műszaki adatok:
A ház 1992-ben épült, tégla falazattal, a fűtésről egy új cirkó gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a nyári melegben pedig két (hűtő-fűtő) klíma segít elviselhetővé tenni az egyre gyakoribb hőségeket. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkoltak. Az ablakok faszerkezetek, redőnnyel ellátottak.

A lakáshoz a közeli garázssoron egy 16 m2-es garázs is megvásárolható, melynek árát a jelenlegi ár nem tartalmazza!

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, terasz, klíma, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Nyugati kertváros, Nyugati kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613673


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613673


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, Nyugati kertvárosi (Nyugati kertváros) sorház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 70 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 468 182 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613673. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Nyugati kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.