star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 376 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 376 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 106m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

A Városi Ingatlaniroda megvételre kínál egy belváros-közeli, kellemes családi otthont Békéscsabán.
A tégla falazatú ház 1998-ban épült, 2016-ban bővítették egy 31 négyzetméteres konyha-étkező nappali helyiséggel. A külső falakat 10 cm-es hőszigeteléssel, nemesvakolattal látták el, új, redőnyös faablakokat építettek be. Az udvar teljes egészében térkövezett, a fűnyírással nem lesz gond...: )
Az épület fűtése gázkonvektorokkal illetve hűtő-fűtő klímával biztosított. A helyiségek nagy részét laminált parkettával, a konyhát és a vizes helyiségeket járólappal burkolták.
A 106 nm-es méret kellemes, kényelmes életteret biztosít egy családnak, a kialakított helyiségek: 3 hálószoba, egy fürdő, külön wc, kamra, és az amerikai konyhás nappali. Utóbbiban zajlik a társasági élet. Minden évszakban, de különösen nyáron kellemes látvány és tartózkodási hely a nappaliból nyíló méretes terasz - kerti bútorokkal, dézsás mediterrán növényekkel, grillezővel.
A 380 nm-es porta a kisgyermekes családoknak lehetőséget biztosít saját játszótér kialakítására is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és további kérdései lennének, illetve szívesen megtekintené személyesen, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen, akár hétvégén is! csendes utca, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kertvilágítás, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, dekorvilágítás, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba, Kereki sikátor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6559647


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6559647

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba, Kereki sikátor utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 376 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 376 415 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.