star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 066 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 066 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 138m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Többgenerációs családi ház Békéscsabán, Erzsébethely elején!

Alakítsa ki álmai otthonát a felújítás befejezésével!

Kétállásos új építésű garázzsal!

Csendes, nyugodt környezet, mégis közel a városhoz!

Békés vármegye, Békéscsaba Erzsébethely városrész elején kínálok eladásra egy kétgenerációs otthon kialakítására alkalmas családi házat. Az 1066 m2-es telken található 138 m2-es lakóterületű ház felújítása megkezdődött. Az 1960-as években épült eredeti vályog épülethez téglából építették hozzá az új részeket. A ház utcafronti részén található egy nagyobb szobából, konyhából és fürdőszobából álló, 40m2-es külön lakrész. A hátsó részen egy három szobát, két fürdőszobát, konyhát, tároló helységet magába foglaló nagyobb, 98 m2-es lakás lett kialakítva. A ház végéhez egy 30m2-es kétállásos garázst is hozzáépítettek. Az új részeken kiváló minőségű, fa nyílászárók lettek beépítve, jó minőségű csempe és járólap lett lerakva. Az ingatlanba be van vezetve a villany, a gáz, a víz és csatornázott. A cirko-gáz kazános fűtés elő van készítve, minden helységben fel vannak szerelve a radiátorok. A ház mögötti telek részen lehetőség nyílik kertészkedésre, gyümölcsfák ültetésére is. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található, de közvetlen közelében mind a közlekedés, mind a mindennapi szükségletek beszerzése könnyedén megoldható.
Erzsébethely kiváló választás azok számára, akik a nyüzsgő városi élethez képest csendesebb, zöldövezeti környezetben képzelik el otthonukat. Ennek ellenére a város központja rövid autóútra található, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetőség áll rendelkezésre.
A házban rengeteg lehetőség van a további bővítésre és személyre szabható befejezésre. Saját otthonát teremtheti meg! Ideális választás, ha az idősebb és a fiatalabb generáció együtt, de mégis elkülönülten szeretné berendezni lakását! Ugyanakkor ez az ingatlan remek befektetési lehetőség, ideális bérbeadási célokra is.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető.
Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Táncsics utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612426


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612426

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Táncsics utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 066 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 289 130 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szekeres Erika referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612426. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.