star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 125 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 814 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 125 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 814 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 125m²


Ár:

28 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2013
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Békéscsaba Almáskertek városrészében vált eladóvá ez a 2013-ban épített családi ház.
A beton alapú, tégla falazatú, szabadon álló beépítésű ház 814 négyzetméteres telken helyezkedik el, földszint plusz tetőteres, a lakótér 125 négyzetméter.
Jelenlegi közművesítettsége: áram, fúrt kút, hidroforral, gáz bekötési lehetőség az udvaron ( vegyes tüzelésű kazánnal történik a fűtés ), a szennyvíz elvezetése egyedi derítő aknával megoldott.

Az udvarról egy szerkezetkész előtérbe érkezünk, ami hasznos átmeneti helyiségként funkcionál majd, innen lehet megközelíteni a kazánházat és a kamrát. A lakótérbe is ebből a helyiségből jutunk be, rögtön a barátságos étkező-konyhába lépünk, szemben a fürdőszoba, jobbra az emeletre vezető lépcső helyezkedik el, a másik irányban egy hosszúkás, világos közlekedő vezet a nagyméretű földszinti szobába. Az emeletre érve egy nyitott szobába érkezünk, ahonnan egy újabb nagyméretű szoba nyílik, és itt találjuk a praktikus emeleti gardróbhelyiséget.

Kellemes családi otthont kínálunk megvételre, jól megközelíthető, fejlődőben levő városrészben.
Némi munka van még vele, de a városi nyüzsgéstől elvonulni vágyóknak a természet közelségét nyújtja, ugyanakkor pár percen belül autóval minden elérhető.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni az ingatlanról, vagy személyesen is szemügyre venné, keressen bizalommal.elérhetőségeimen!

Üdvözlettel: Krizsán Ibolya
36/20 9362 5123
krizsan.ibolya@ving.hu csendes utca, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, hidrofor, garázs lehetőség, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Almáskertek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613686


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613686

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Almáskertek) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 814 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 228 000 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613686. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.