star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 625 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 625 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 170m²


Ár:

26 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Békés vármegye, Békéscsaba Jamina városrészében csendes, nyugodt környéken egy kétgenerációs családi házat kínálok eladásra. Az 1625m2-es telken lévő ház első része a 60-as években épült, vegyes falazatú, míg a hátsó részt később építették hozzá téglából. Két külön lakás került benne kialakításra. Az utcafront felőli nagyobb lakás 115m2 alapterületű. Ebben találhatunk egy hosszabb, beépített folyosót, melyről három egymásba nyíló, tágas szobába jutunk. Szintén a folyosóról nyílik a konya és étkező helység, illetve egy fürdőszoba és egy kamra. A szobák és a folyosó egy része laminált parkettával illetve hajópadlóval burkolt, míg a lakás többi része hidegburkolatot kapott. A hátulsó, kisebb lakás bejárata az udvarról nyílik. Az 50m2 alapterületű lakás praktikus elosztású: egy nagyobb és egy kisebb szoba, egy konyha-étkező helység, egy kamra, és egy külön fürdőszoba és WC található benne. Itt is laminált parketta, PVC, illetve járólap képezi a burkolatot. A ház melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amely radiátorok segítségével biztosítja a kellemes hőmérsékletet ha hidegre fordul az időjárás. A házban három fázisú áram van. A hátsó házrészhez két melléképület van csatolva, amelyek garázs és műhely kialakítására alkalmasak. Ezeken kívül még három melléképület van a telken, melyet jelenleg ólnak és tároló helységnek használnak. A ház mellett gondosan ápolt virágoskertben gyönyörködhetünk, míg az ekerített hátsó, jelenleg is művelt kertben termő gyümölcsfák vannak, de a nagy területen bőven van lehetőség még a kertészkedésre, állattartásra is. Ez a ház ideális váasztás, ha az idősebb és a fiatalabb generáció együtt, de mégis elkülönülten szeretné berendezni otthonát! Illetve azoknak is, akik szeretnék a vidék nyugalmát és csöndjét kiélvezni a városban.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető.
Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614456


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614456

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 625 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 152 941 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szekeres Erika referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614456. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.