star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 742 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 742 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 102m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Csendes utcában található, kényelmes családi ház vált eladóvá Békéscsabán, forgalmas főút közelében, a belvárostól sem túl messze.

1986-ban épült, kifejezetten jó szerkezeti állapotú épület, beton alappal, beton lábazattal, utólagos hőszigeteléssel, nemesvakolattal, nemrégiben cserélt minőségi, külső nyílászárókkal, és jelenleg felújítás alatt álló tetőtéri helyiségekkel.
Az udvaron garázs, és kellemes kis kert is található, épp akkora, aminek a rendben tartása öröm, nem munka!

A 102 nm2-es hasznos alapterületű, kétszintes ház 742 négyzetméteres, osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, használati megosztási szerződés alapján vannak elkülönítve a kizárólagosan és a közösen használt részek.

Összközműves, az elektromos vezetékeket nemrégiben újra cserélték, a kombi gázkazán is új, a földszinten a hidegburkolatokat cserélték.

A földszinten kertkapcsolatos teraszról érkezünk a konyhába, a közlekedőről juthatunk a nagy nappaliba, innen érhető el a fürdő és külön wc.
Az emeleten három szoba és egy erkély található, jelenleg felújítás alatt állnak.

Ezt a házat azoknak ajánlom, akik egy jó szerkezetű, kényelmes méretű, élhető otthont keresnek, aminek további csinosításával szép éveket tölthetnek itt családjukkal.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Ha lehetőséget lát ebben az ingatlanban, hívjon akár hétvégén is, nézzük meg együtt!
Amennyiben új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

06 20 9362 513
Krizsán Ibolya csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651222


Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651222

Krizsán Ibolya Ildikó

Krizsán Ibolya Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 742 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 391 176 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Krizsán Ibolya Ildikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651222. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.