star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bérbaltavár

  • 153 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 973 m²

    telek

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó ház Bérbaltavár

  • 153 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 973 m² telek

  • Eladó ház Bérbaltavár

  • 153m²


Ár:

27 900 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó igényes családi ház Bérbaltaváron!Bérbartavár Vas-vármegye határán bújik meg. Csendes nyugodt falu, mesés környezetben.Helyben is van két munkahely, a közelben Vasvár, de a nagyobb cégek buszjáratai sem hagyják ki a falut,így kis túlzással háztól-házig fuvarozzák a dolgozót.Már a kapun belépve jóleső érzés tölti el az embert, ahogy meglátja a lankás telken kialakított birtokot.A ház mellett elsétálva jutunk el az udvar közepén kialakított teraszhoz, melyet angol rózsák és egyéb dísznövények ölelnek körül.Van itt még gyümölcsfa, fenyő, és a kerítés amely kettéosztja a telket.Hiszen a zöldövezetnek még nincs vége. Fent még egy fenyőkkel szegélyezett rét, mely egész az erdőig ér.Zöldből és jó levegőből nincs hiány!A ház első taktusa vegyes falazat, melyet egy téglaépítésű bővítmény követ.A 153nm-es háznak 3 bejárata is volt, de ebből kettő ajtót a tulajdonos ablakra cserélt. Igen, minden nyílászáró hőszigetelt üvegezésű, műanyag .Felújításkor sor került a padozatok cseréjére, mind a hideg mind a meleg burkolatokéra.Megtörtént a ház tető cseréje is, az új piros cserepek mesés arculatot adnak az ingatlannak.A modern vegyes tüzelésű kazán mellé telepítve lett egy elektromos kazán, aminek az áramellátását, és a többi elektromos berendezését isa 6 KW-os napelem rendszer biztosítja.Hogy ez működhessen teljes elektromos hálózat csere történt, 3*25A-on át folyik az áram.Van két tágas szoba, előszobából nyíló tágas és világos konyha étkezővel, egy hatalmas nappali, fürdő, wc, gardrób, mosókonyha,és zárásként egy tágas nyári konyha.Melléképületekből sincs hiány, egy 20 és egy 80 nm-es épület biztosítja, hogy minden eszköz és autó fedett helyen legyen.A biztonságért a komondorok mellett egy 5 csatornás kamera rendszer felel, összekötve a riasztó rendszerrel.Béke, nyugalom, természet ez az amit kínálok Önnek egy remek ház társaságában.Minden korosztálynak ajánlom, itt mindenki megtalálja a számítását!Felhívnám még a figyelmet az erdők méltán híres nagy vadjaira.Az ingatlan remek lehetőség a egy vadászház kialakítására, vagy vállalkozóknak a vadászok elszállásolására is.Mennyi minden ugye!?Jöjjön velem és nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Bérbaltavár, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518483


+36 30

Ingatlannet kód: NET6518483

Az általad megtekintett eladó bérbaltavári (Rákóczi Ferenc utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 973 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 182 353 Ft, ami a bérbaltavári átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Norbert referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518483. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bérbaltavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.