star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bérbaltavár

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 593 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Bérbaltavár

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 593 m² telek

  • Eladó ház Bérbaltavár

  • 74m²


Ár:

34 900 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

*** Bérbaltaváron nappali plusz kétszobás tégla építésű ház nagy telekkel, saját erdőrésszel eladó! ***A ház a falu erdőszéli utcájában az utolsó ház közvetlenül az erdő mellett. Az 1600 m2-es telek felét erdő borítja, másik felén szépen gondozott zöld udvar, régi gerendából és bontott téglából álló pergola, és egy 74 m2-es teljeskörűen felújított családi ház áll. A házban két tágas szoba (egy 20 és egy 11 m2-es), hangulatos konyha-étkező-nappali, zuhanyzós tágas fürdőszoba, mosókonyha és különálló WC található.A fűtés helyiségenként külön szabályozható Nordart elektromos panellel és egy 6 kW teljesítményű fűtésre és sütés-főzésre alkalmas sparhelttel megoldott. Az ablakok 3 rétegű üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve. A mennyezet, a padló, és a külső falak is szigeteléssel vannak ellátva. Az összes cső és vezeték ki lett cserélve a felújítás során. A fürdőszobában zuhanyzó és WC van, de a kád kiállásai is kialakításra kerültek. Az áram 3 x 25 amper éjszakai árammal.A szomszéd 2521 m2-es beépítetlen belterületi telek szintén eladó, így a teljes terület 4114 m2-re bővíthető.Bérbaltavár a Kemeneshát délkeleti csücskében, a Szent János-patak (más néven Kánya-patak) völgyében, a Vasvárt Zalabérrel összekötő 7361-es út mentén fekszik. Távolsága Szombathelytől 40, Zalaegerszegtől 25, Vasvártól 15 kilométer. A Szajki-tavaktól 8, a Balatontól 45 km-re található. Kikapcsolódás a közelben: Zala Springs Golfpálya 28 km, Kehida Termal Spa and Funbath 28 km, Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő 35 km, Mesteri Termálfürdő 35 km, Borgáta Termálfürdő 28 km, AquaCity Vízicsúszda és Élménypark Zalaegerszeg 28 km, Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 39 km.A közelben elhelyezkedő Szajki-tavak tórendszere ideális helyszín a vízi vadvilág megfigyeléséhez, de akár strandolásra vagy több tónál horgászatra is van lehetőség. Fákkal beültetett, árnyas-füves terület öleli körül a tavakat, ide kisgyermekekkel is nyugodt szívvel jöhetünk pancsolni, hisz pár éve a tófürdő partjának egyharmadát elbontották, több száz köbméter homokkal alakítottak ki új plázst, és napvitorlákat is felszereltek.

Referencia szám: HZ053190-IN


Elhelyezkedés

Bérbaltavár, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609485


László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609485

László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bérbaltavári (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 593 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 471 622 Ft, ami a bérbaltavári átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant László - Bakker Dóra referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609485. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bérbaltavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.