star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Biatorbágy

  • 217 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 048 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Biatorbágy

  • 217 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 048 m² telek

  • Eladó ház Biatorbágy

  • 217m²


Ár:

145 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

BIATORBÁGYON KÉT GENERÁCIÓS 217 nm-es CSALÁDI HÁZ KÖZPONTI HELYEN ELADÓ!

Biatorbágy rohamosan fejlődő település, ahová szívesen költöznek ki a fiatalok, nagycsaládosok. Ez az ingatlan adottságainál fogva új otthona lehet akár több gyermekes családnak. Jól szeparált szintek és terek teszik ezt lehetővé.
A ház 1997-ben téglából épült és 8 cm-es szigetelést kapott.
A telek nagysága 1048 négyzetméter. A nyílászárók 2010-ben a tetőtérben műanyagra a földszinten pedig fára lettek kicserélve.

Az épület fűtését Vaillant kondenzációs gázkazán biztosítja. Minden szinten külön beállítható termosztáttal lehet a hőmérsékletet szabályozni.
A tetőtérben hűtő- fűtő klíma, alternatív fűtésként pedig mind a három szinten hangulatos cserépkályhák biztosítják a meleget.
A ház mellett az udvaron egy fedett autó beálló lett kialakítva.

alagsor helyiségei:
- 2 szoba
- előszoba
- gépészet
- lépcsőfeljáró
- kamra
- háztartási helyiség
- konyha
földszint helyiségei:
- nappali
- étkező
- konyha
- fürdőszoba
- wc
- lépcsőház
- hálószoba
- előszoba
tetőtér helyiségei:
- 2 szoba
- nappali szoba
- étkező
- konyha
- fürdőszoba - wc
- lépcsőház
- erkély

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, csendes környezetben, mégis könnyen elérhető a városközpont és a környékbeli szolgáltatások.
Kiváló választás azoknak is, akik nem csak autóval szeretnének közlekedni.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!


Elhelyezkedés

Biatorbágy, Orgona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624463


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624463


Az általad megtekintett eladó biatorbágyi (Orgona utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 217 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 048 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 668 203 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.