star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 801 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 801 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 160m²


Ár:

109 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budakeszi kedvelt, Barackos-városrészén, csendes, természetközeli környezetben 3 lakószintes, 5 szobás, két lakrészes közbülső házrész eladó.

1990-ben épült, kertkapcsolatos, szintenként ~ 71 nm-es, gázcirkó fűtéses, felújítandó, de lakható állapotú sorházi házrész. A földszint lakrész kertkapcsolatos, az emeleti panorámás . Bruttó telekméret: 801 nm, saját kertrész br. 224 nm.

A földszinti lakás helyiségei: egy szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő és egy fűtött iroda helyiséggé átalakított tároló helyiség.
Az emeleti lakás: két szintes 4 szobás, erkélyes, 2 fürdőszobás, étkező-konyhás lakás.

A két lakrész a gázmérő kivételével külön mérőórákkal rendelkezik.
A földszinti lakrész igény esetén külön is megvásárolható.

Az ingatlan kiadásra kifejezetten alkalmas.

A környéknek kitűnő a közlekedése és ellátottsága. Itt találhatók a város oktatási és sport létesítményei. A hátsó kert egy csendes, erdős területre nyílik.

Amennyiben hitelre van szüksége a vásárláshoz, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!

Bankfüggetlen Hitelcentrumunk személyre szabottan segít Önnek megtalálni a legkedvezőbb megoldást, mellyel Ön időt és pénzt takaríthat meg. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346457


Elhelyezkedés

Budakeszi, Kerekmező


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6467102


+36 30

Ingatlannet kód: NET6467102


Az általad megtekintett eladó budakeszi (Kerekmező) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 801 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 681 250 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalay Zsuzsanna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6467102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.