star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 90m²


Ár:

65 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A legjobb ár-érték arányú új ingatlan!!Budakeszin központhoz közeli, de mégis csendes utcában eladó egy teljesen újonnan kialakított sorházi ingatlan. Összesen egy idősebb hölgy szomszéddal használják együtt a házhoz vezető közös utat, ehhez az ingatlanhoz egy kocsibeálló és egy kis saját lekeríthető kertrész tartozik.Eredetileg egy kis üzlethelyiségnek, és két kis lakásnak lett volna kialakítva, ezért a több bejárat, de a vevő igénye szerint akár egy nappali+ 3 szobás 2 fürdős lakás, vagy egy kétgenerációs ingatlan is formálható még belőle.Így alkalmas lehet befektetésnek, kiadásra, egy családnak, vagy két generációnak is az összeköltözésre.A régi ház teljesen vissza lett bontva, és annak helyén lett felépítve az új, 1-2 főfal maradt csak meg az eredeti épületből. Ezért jogilag nem új építésű az ingatlan, de gyakorlatban teljesen az. Új falazat, új födém, új tető, teljes víz és hőszigetelés, 3 rétegű nyílászárók, hőszivattyús hűtés-fűtés, napelem rendszer, kulcsrakész kivitelezés mind a vételár részét képezi!A burkolatok, szaniterek még választhatók, a lakás és szoba elosztás még a vevő igénye szerint alakítható!
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: HZ036220


Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6484867


+36 30

Ingatlannet kód: NET6484867


Az általad megtekintett eladó budakeszi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 732 222 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.