star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 179 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 465 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 179 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 465 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 179m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budakeszi csendes mellékutcájában, a Rózsa utcában kínálom megvételre ezt a kivételes lehetőséget kínáló ingatlant azoknak, akik egyedi és saját ízlésük szerint kialakítható otthont keresnek vagy beruházási szándékuk van.

Az eladásra kerülő ingatlan jelenleg 70%-os készültségi fokon áll, azonban a legfontosabb alapok, például a villanyszerelés és a tetőszerkezet már elkészült, így az új tulajdonosnak már csak a befejező munkálatokra kell koncentrálnia. Ennek köszönhetően az ingatlan egy olyan lehetőséget kínál, ahol a tulajdonos saját elképzeléseit és igényeit megvalósíthatja. A környék különleges bája és nyugalma kivételesen vonzóvá teszi ezt az ingatlant, amely ideális otthona lehet családoknak vagy akár befektetőknek ad lehetőséget 3 lakásos társasház kialakítására.

A kilátás lenyűgöző, és az ingatlan teljes mértékben összközműves. Az Lke-2 besorolású ingatlan egy 465 m2-es telken áll, amelyen a 114 m2-es alapból és a 65 m2-es beépíthető tetőtérből további lakótér nyerhető. Emellett a pince szint extra tárolóhelyet biztosít.. A ház kialakítása lehetővé teszi akár három különálló lakás kialakítását is, ami ideális lehetőség lehet befektetők számára.

A csendes környezet mellett a város közelsége is biztosítja a kényelmes mindennapi életet, valamint a széles körű szolgáltatásokhoz és létesítményekhez való könnyű hozzáférést. Budakeszi számos előnnyel jár, például parkokkal, iskolákkal és kulturális intézményekkel, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét. Ez az ingatlan lehetőséget ad arra, hogy valóra váltsa álmait, és megvalósítsa az ideális otthon elképzelését.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keressen a megadott elérhetőségemen, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant, amely az ön új otthona lehet Budakeszin! A hét minden napján elér! beépíthető tetőtér, pince
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budakeszi, Budakeszi, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646927


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646927


Az általad megtekintett eladó budakeszi (Budakeszi, Rózsa utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 179 m², míg a hozzá tartozó teleké 465 m². További jellemzői: az építés éve 2022. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 502 235 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646927. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.