star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 300 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 717 m²

    telek

Vételár:

294 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 300 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 717 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 300m²


Ár:

294 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budaörs Törökugratón eladó egy három szintes, tehermentes, azonnal költözhető, örökpanorámás, felújított, 300 m2-es családi ház, 54 m2-es pincével, nagy teraszokkal.

Egyedi kialakítású tetővel és nyílászárókkal készült, nem szokványos épület, az egész ház a telek adottságainak megfelelően beleilleszkedik a domboldalba, így minden szinten gyönyörködhetünk a panorámában.

Az ingatlan különlegessége, hogy az utcafront felől nem hivalkodó, nagy mérete egyáltalán nem látható, éppen emiatt a lakóterei intimek, a panoráma felé tájoltak, elrejtettek a kíváncsi szemek elől.

Napfényes, tágas terek jellemzik, hatalmas teraszokkal, rendezett kerttel. Ma már ekkora ház nem építhető a környéken.

Az épületet 2022-ben teljes körűen felújították, az energetikai tanúsítvány szerint is korszerű besorolást kapott, megdöbbentően alacsony rezsivel fenntartható, ami a kisebb házak rezsijével is vetekszik.

A víz és villanyvezetékek, konnektorok cserélve lettek, az összes nyílászáróval együtt, amik legtöbbje egyedi formájú, ide készült, íves ablak. Az új konyhabútor is ekkor került beépítésre a konyhagépekkel együtt, amiket leendő tulajdonosa fog mind először használni.

A teljes fűtésrendszer korszerűsítve lett, és 4 db új klíma is beépítésre került, a közösségi terekben padlófűtés, a hálószobákban radiátor van. Minden szinten található fürdőszoba és mellékhelyiség.

A nappaliban kandalló, az alsó szinten szauna szolgálja a lakók kényelmét a hozzá tartozó zuhanyzóval együtt. Ezen a szinten akár konditerem, vagy wellness rész is kialakítható lenne.

A felújítás óta még nem laktak benne, így akár azonnal bírtokba is vehető.

A ház előkertjében 2 autónak biztosított a beállás, de a kerítés előtti terület is a házhoz tartozó tulajdon, külön hrsz-on, ahol további 2-3 autóval parkolhatunk még.

Kiválóan alkalmas a ház nagy családosok részére, de akár befektetésnek kiadásra, vagy céges épületnek, ügyfelek fogadására is.

Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, a hét bármely napján keressen bizalommal!

Ha hitelre lenne szüksége, bízza profi szakemberünkre!
Ingyenes szolgáltatásunkkal hiteltanácsadónk az összes bank kínálatából a legkedvezőbbet fogja megtalálni és intézni Önnek, a legjobb feltételekkel és egyedi kedvezményekkel.

294000000 Ft

Referencia szám: HZ030843-IN


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628565


+36 20

Ingatlannet kód: NET6628565


Az általad megtekintett eladó budaörsi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 717 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 294 millió Ft, négyzetméter ára 980 000 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Somogyi Péter referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628565. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.