star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 186 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 186 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 186m²


Ár:

270 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2015
Szobák száma
6
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Budaörsön, a XI. kerülettől 10 percre, a varázslatos Dolomitok között Eladó, ez az egyedi jellegű, örökpanorámás, minimál stílusú modern családi ház.
Budaörsön, a misztikus hegyek lábánál, egy csendes, mégis központi utcában található ez az egyedülálló, 186m2-es, 6 szobás, 1100nm-es telken fekvő ingatlan. A telekről az elénk táruló város és a hegyek varázslatos látványt nyújtanak.
A földszinten kialakításra került amerikai konyhás kertkapcsolattal rendelkező nappali, panoráma terasz, dolgozó- vagy vendégszoba, fürdő, külön WC, mosókonyha/kamra és 1 autónak garázs.
Az emeleten 1 db 18 nm-es és 2 db 15 nm-es összenyitható szoba, + 2 félszoba, fürdőszoba WC-vel és gardrób található.
Extrák a házban: úgymint rekuperátor, elektromos, távolról menedzselhető redőnyök, rovarhálók, távolról nyitható kapu, szolgáltatóhoz bekötött riasztó-és kamerarendszer, bekötött optikai kábel (gyors internet), EON-hoz bekötött 9 kW-os napelemrendszer, beépített svájci Rüegg kandalló, tölgyfa parketta, 3 db hűtő-fűtő klímával, elektromos fűtés (Solar fűtőfilmek a mennyezeten infrafűtés – ami szintén távolról menedzselhetővé tehető, a ház Passzív jellegű, de nincs minősítve. A házat finom, igényes Sicis mozaikkal díszített burkolatok, több rétegű nyílászárók, valamint a tetőn 40 cm-es hőszigetelés és gumi szigetelés vízellen jellemzi, külső hősigetelés 25cm, a vizes helyiségekben padlófűtés.
A telken több gyümölcsfa (dió, meggy, cseresznye, kajszi, mandula, nektarin, füge, birs és gránátalma), bogyós gyümölcs (málna, szeder, ribizli, mogyoró, som) található, a ház előtti kert igényes, ápolt, park jellegű, automata locsolórendszerrel, a ház mögötti rész pedig igazi hobbikert, magaságyásokkal, teraszos kialakítással. A telken megmaradt az eredeti présház 15nm pincerésze, melynek tetején található a napelemrendszer. A Pince elektromos hálózattal és több kisebb helyiséggel rendelkezik, melyből hobbiműhely vagy szauna is kialakítható.
Ár: 270Mft
Tekintse meg, biztos beleszeret, egy igazi kincset kap! Légrády Judit +36309190494


Elhelyezkedés

Budaörs, Acél utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633719


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633719

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi (Acél utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 1 451 613 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633719. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.