star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 180m²


Ár:

139 900 000 Ft

Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÖRÖKPANORÁMÁS IKERHÁZ BUDAÖRS KAMARAERDŐN

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a budai hegyekre és Budára panorámás, nappali + 3 szobás, de akár 5 szobássá alakítható, újszerű ikerházat. A 2012-ben épült ingatlan fűtéséről padlófűtés és klíma gondoskodik, a ház szigetelt és C energetikai besorolású.

Egyedi elrendezésű, mivel a földszinten, a főbejárattal és a garázzsal egy szinten csak a kertre nyíló terasz kapcsolatos konyha és egy fürdő+WC kapott helyet, a fő életteret jelentő nappali és a hálószobák az 1. emeleten vannak. A telek lejtésének köszönhetően a konyhából és a kertből is nagyon szép a kilátás, de az igazi elvehetetlen panorámában a nappaliból nyíló teraszról gyönyörködhetünk. A Széchenyi-hegytől, Gazdagréten, a Sashegyen, a Budai váron és a Gellérthegyen át a Kamaraerdő Vadászhegy csúcsáig elláthatunk.

A nappali további különlegessége a nagy belmagassága, melyet a tetőtérrel egybenyitott kialakításnak köszönhet, míg a tetőtér hálószobák feletti részén egy „galéria” szint került kialakításra, amely dolgozóhelyiségnek is használható, de akár további 2 hálószoba kialakításához is ideális lehet. A jó méretű (12-13,5 nm-es) emeleti hálószobákból egy nyugat-délnyugati tájolású erkély is nyílik, de itt sem zavarnak a szembe szomszédok, mivel az út túloldalán beépítetlen zöldterület található.

Minden közművel ellátott, burkolt és jól megközelíthető, mégis rendkívül alacsony forgalma miatt ez a ház a nyugalom szigete, ahonnan percek alatt elérhető az M1-M7, a 7-es út, illetve az M0-ás autópálya is.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akik szeretnének egy panorámás, Budától kőhajításra lévő családi házban élni. Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636404


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636404


Az általad megtekintett eladó budaörsi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 222 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.