star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 981 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 981 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 90m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1962
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Családok, befektetők figyelem!

Budaörs csendes, de a központhoz közeli, kertvárosi részén eladó egy földszint+ tetőtér kialakítású ikerház fél, amely 90 m2 lakóterülettel rendelkezik, egy 981 m2-es telken! Az eladó házrész az utcafronthoz képest hátul helyezkedik el, mely tökéletes intimitást biztosíthat az ott élők számára.

Az ingatlanban található egy tágas nappali-étkező, 2 hálószoba, konyha, fürdő, WC, kamra, kazánház. Valamint a kertben egy tároló és egy közösen használt garázs helyezkedik el.

A nagy teleknek köszönhetően az ingatlan bővíthető.
Az osztatlan közös tulajdonú, eredetileg 981 m2 nagyságú telek ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással rendelkezik. Az említett házrészhez jelenleg kb.400 m2 terület tartozik.
A használati megosztásban szereplő közös és a másik tulajdonoshoz tartozó területek egy részét meg lehet vásárolni (4M forintért), amely így akár 645 nm-es egybefüggő saját területet eredményezne.

Családoknak, illetve befektetőknek egyaránt figyelmébe ajánlom!

Tömegközlekedés séta távolságra.
Budapest busszal 15 perc, autóval 10 perc alatt elérhető.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően üzletek, bevásárlóközpontok, éttermek, iskola, óvoda a közelben található.
A házhoz tartozik egy közös garázs is, de az utcán is van lehetőség parkolásra.
Közlekedés szempontjából, a 40, 40B, 88, 88A, 140, 140A188, 240 -es buszok megállója 5 perc sétára található ahonnan a Móricz Zsigmond körtérre, Kelenföldre, valamint a Szél Kálmán térre tudunk eljutni.

Az alaprajz sematikus, tájékoztató jellegű.
A képeken látható vonaltól balra lévő részek csupán látványtervek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, úgy keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6446531


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6446531

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 981 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 776 667 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Örley Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6446531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.