star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 770 m²

    telek

Vételár:

219,9 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 770 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 150m²


Ár:

219 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Budaörs XI. kerülethez közeli, csendes kertvárosi környezetben, eladóvá vált egy jelenleg kétgenerációs, teljes körűen felújított, újszerű állapotú családi ház!

A telek 770 nm, igény esetén két utcára is nyitható!

Az épület 1996-ban épült, porotherm téglából, amely 2021-ben teljes körű felújítást kapott, praktikusan, egy család részére de két generációnak is alkalmas kialakítással.

A belső lépcsőházból nyíló földszinti lakás 90 nm-es NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, külön wc-vel, tágas fürdőszobával és gardróbbal kialakított közlekedővel.
A DNy-i tájolású világos, napfényes konyha-étkező-nappali közvetlen terasz (30 nm) és kert kapcsolattal rendelkezik. Minden felhasznált anyag, burkolat, nyílászárók, konyha prémium minőségű!

A belső lépcsőházban kényelmes lépcsőn lehet megközelíteni az emeleti lakrészt, ahol konyha, külön wc, fürdőszoba, két hálószoba és egy kisebb több funkcióra alkalmas helyiség található.
Minden helyiség ablakos! A tetőtér kb. br. 50 nm alapterületű, három ablakkal is rendelkezik. Minden oldalról szigetelt, fa burkolattal előkészített, több funkcióra alkalmas, hobbi, terepasztal, tárolás stb.

A kert parkosított, gyönyörű növényekkel, termő gyümölcsfákkal, magas ágyásokkal kialakított, teljesen intim elhelyezkedésű. A kert végében faház található, melyben elfér minden ami a kert ápolásával kapcsolatos, de kerékpárok, kerti bútorok is kényelmesen, szárazon és tisztán tárolhatók. Igény esetén nyitható egy kijárat a másik utcára is.

Az előkertben fedett gépkocsi beállok lettek kialakítva, 2-3 autó részére. A ház alatt 6 nm-es száraz pince található.

A ház hagyományos gáz cirkó fűtésen kívül, hőszivattyús hűtő-fűtő klímával is rendelkezik.

A hatalmas terasz télen-nyáron használható, oldalt szaletlivel, grillezővel.

Nagyon kedvező rezsi adatok, éves fűtés (gázszámla) költség 200-220 ezer ft között várható a jelenlegi árakon.

Ez az otthon, gyakorlatilag egyben NYARALÓNAK is megfelel, intim elhelyezkedése és rendkívül igényes állapota kimagaslik az ingatlan kínálatban!

Az ingatlan tehermentes, kínálati ára 219,9 M Ft!

Rugalmasan tudjuk mutatni, alaprajzot kérésre küldök!


Elhelyezkedés

Budaörs, Szellő köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642529


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642529

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi (Szellő köz) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 219,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 466 000 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642529. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.