star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bugyi

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 386 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Bugyi

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 386 m² telek

  • Eladó ház Bugyi

  • 75m²


Ár:

38 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

KIHAGYHATATLAN ajánlat, számtalan LEHETŐSÉG!

Eladásra kínálunk BUGYI KÖZPONTJÁBAN lévő 75nm-s családi házat, benne 2.5 szoba, nagy konyha/ étkező, fürdőszoba, és az épület alatt pince, mindez 2386 NM-ES TELKEN fekszik.

2019-ben a ház belső részét teljesen FELÚJÍTOTTÁK ekkor kapott új víz, villany-, és fűtésrendszert, műanyag nyílászárókat,valamint a tetőszerkezete is új zsindelyt kapott. A fűtést és a meleg vízet gázcirkó biztosítja. Ipari áram füst/ tűzriasztó + kamerarendszer is kialakításra került. Parkolás a telken és a ház előtt is lehetséges.

Bugyi főként nyugalmas, családias hangulatáról ismert, Budapest közelében, csak 25 km-re , Az ingatlantól PÁR SZÁZ MÉTEREN BELÜL MINDEN megtalálható, orvosi rendelő, óvoda, iskola,művelődési ház és könyvtár, posta, sportpálya, sportolási lehetőségek. A bevásárlást intézhetjük helyben, illetve a nagyobb bevásárló központokban a közeli településeken.

A településen lévő nagyobb cégek több lakosnak adnak munkahelyet, ilyen cég pl az Obo Betterman Hungary Kft, Hunland Trade Kft, és Cemix Hungary Kft is.

Az ingatlan alkalmas akár üzlethelyiségnek is, valamint a nagy telekből akár továbbértékesítés is lehetséges, vagy csatlakozva a nagyközség életmódjához akár gazdálkodásra is alkalmas.

Az ingatlan megtekinthető a napközben és hétvégén is egyeztetett időpontokban.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!


Elhelyezkedés

Bugyi, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644297


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644297

Az általad megtekintett eladó bugyi (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 386 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 506 667 Ft, ami a bugyi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Deli Edina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644297. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bugyi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.