star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bugyi

  • 46 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 715 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Bugyi

  • 46 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 715 m² telek

  • Eladó ház Bugyi

  • 46m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

CSAK NÁLUNK! 

Bugyin eladó egy 715m2-es telken álló, 54m2-es családiház. 

Az ingatlan összközműves, vagyis a villany, csatorna,vezetékes víz, gáz is be van kötve az épületbe. Valamint egy engedéllyel rendelkező fúrottkút is található a telken, ami jó szolgálatot tehet locsoláskor, otthoni autómosáskor, vagy akár egy nyaranta felállított medence megtöltésekor is. 

A turbócirkós gázkazán központi fűtésként, radiátorkon keresztül biztosítja a ház melegét fűtési szezonban, és ez szolgáltatja a melegvizet is. A konyha, és a fürdő ablakai már ki lettek cserélve modern műanyagra, a többi nyílászáró azonban idővel cserére szorul. 

A cseréptetős, stukatúr födémes ház szoba, konyha+étkező, fürdő+wc, és előszoba helyiségekből áll. Mivel a telek beépíthetősége 30%, ezért lehetőség van majdnem 150m2hozzáépítésre, új helyiségekkel megtoldva, így már egy egész szép méretű ingatlan tulajdonosa lehet a majdani tulajdonos... 

 

Budapesttől délkeletre helyezkedik el, a Pesti-síkságon. A szomszédos települések:Alsónémedi, Ócsa (Felsőbabád), Dabas, Kunpeszér, Kunszentmiklós, Apaj, Kiskunlacháza, Délegyháza, Taksony,  Dunavarsány. 

 

Központján végighúzódik, annak főutcájaként, nagyjából északnyugat-délkeleti irányban a Budapest dél-pesti agglomerációjától (Taksonytól) Dabas központján át egészen Kecskemét északi határáig vezető 5202-es út, így ez az egyik legfontosabb közúti elérési útvonala. 

Az ország távolabbi részei felől az 5-ös vagy az 51-es főúton közelíthető meg a legegyszerűbben, az előbbiről felsőbabádi, utóbbiról – megközelítési iránytól függően – taksonyi vagy kiskunlacházi letéréssel. Vasútvonal nem érinti. 

 

Nevezetességei: 

-2012-ben az országban az elsők egyikeként avattak fel szobrot a kulák áldozatok emlékére. A szobor a fő téren   található (Beleznay tér), a polgármesteri hivatal előtt. 

-Ürbőn szikes tavak, sajátos madárvilággal 

-Szégyenkő: Római kori kőoszlop a református templom kertjében, amelyet a református egyház 1783 és 1824   között szégyenkőnek használt.

-Beleznay-kastély: Bugyi község legrégibb építészeti emléke az a műemlék barokk kúria, amelyet Beleznay   János (Mária Terézia egykori tábornoka) építtetett az 1730-as években. Az átépítések és a bontások miatt     eredeti jellegzetességét szinte teljesen elvesztette, de a település önkormányzata mindent elkövet azért, hogy   egykori arculatát visszanyerje az épület. 

-Római katolikus templom: Szent Adalbert tiszteletére szentelt barokk templom (épült: 1761-1763)

-Forster-kastély (ma Vadászkastély): Az 1890-es évek elején épült úrilak Forster Kálmán tulajdonában volt. A       kastély ma magánkézben van, étterem van benne és szálláshelyként hasznosítják. 

-Tájház 

 

Sinkóné Varga Klára 

06204321227 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz az épületben.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Helyiségek

Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Bugyi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6530028


+36 20

Ingatlannet kód: NET6530028

Az általad megtekintett eladó bugyi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 715 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 597 826 Ft, ami a bugyi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Sinkóné Varga Klára referens az AD-VESZ INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bugyi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.