star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 219 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 957 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 219 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 957 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 219m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Magyarország második legnagyobb gyógyfürdője Bükön található, amely egyre inkább üdülővárossá nőtte ki magát. Itt vált eladóvá egy 957 m2 alapterületű telekre, tégla szerkezetű falazattal épített, 3 szintes, 223 m2-es, 7 szoba + 2 nappalis, több generációs, felújítandó családi ház. Az alsó szinten két szoba, nagy méretű nappali, fürdő, és különálló wc várja leendő tulajdonosát. Itt kapott helyet a kazánház is. Az elő emeleten két szoba, nagy méretű konyha, fürdő , wc szolgálja a lakók kényelmét. A beépített tetőtérben három szoba, amerikai konyhás nappali található. Ideális akár több generációs családok számára is. Vállalkozásra is alkalmas lehet. Az egyik földszinti szoba kis üzletté alakítható, az udvarban autószerelő műhely található. Munkásszállásként is hasznosítható, hisz a 7 szobában a közeli üzemek sok dolgozója elszállásolható.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ085312


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547505


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6547505

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó büki családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 219 m², míg a hozzá tartozó teleké 957 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 251 142 Ft, ami a büki átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.