star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 027 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 027 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 180m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kiváló befektetési lehetőség Bükön....Eladóvá vált egy tornácos 2 szobás lakóház, melyhez 4 apartmanból álló egységet valósított meg az előző tulajdonosa.Az első rész az elmúlt években folyamatosan újult meg. A nyílászárók, a burkolatok teljes egészében újra lettek gondolva.Szép világos 2 szoba, konyha, zuhanyzós fürdő és egy kamra került kialakításra. A szobái betonozottak, vízszigeteléssel ellátottak. 17 négyzetméteres tornácrész tartozik hozzá, amin nyáron szemet gyönyörködtető virágokkal lehet beültetni.Az első rész itt véget is ér, de folytatásként a kazánházhba mehetünk, ahol a gázkazánt találjuk, valamint elegendő helyet tárolás szempontjából.Belső folyosón és külső külön bejárati ajtón keresztül érkezünk meg az apartmanokhoz, ami egymás tükörképei. Két-két apartman között a falat hangszigeteléssel látták el. Minden szoba teljesen felszerelt, melyhez egy zuhanyzó és egy külön wc helyiség tartozik. Az első két apartmant nagy méretű konyha-étkező követ, majd ismét két apartman szoba.A tulajdonosai a vételárat az apartman berendezéssel együtt állapították meg. Minden apartmanhoz további terasz áll rendelkezésre, ahol esténként kiülhet a vendég. A telek 1027 négyzetméteres, így bőven jutott hely zöld résznek, közös sütögetős résznek, vendégparkolóknak és 3 nagy méretű könnyűszerkezetes garázsnak is.Az öntözéshez kút áll rendelkezésünkre.Az épület karbantartott, a tetőt 7 éve újították fel. Esztétikailag és statikailag is pompás ház. Vállalkozásba gondolkodik ?! Ezen a részen rengeteg munkalehetőség van, így gyorsan kiadható!Ha jó áron jót szeretne hívjon és mutatom is!

59000000 Ft

Referencia szám: HZ034418-IN


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6581307


+36 30

Ingatlannet kód: NET6581307

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 027 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 327 778 Ft, ami a büki átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kendi Anikó referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581307. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.