star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bükkábrány

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 479 m²

    telek

Vételár:

28,88 millió Ft

Eladó ház Bükkábrány

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 479 m² telek

  • Eladó ház Bükkábrány

  • 130m²


Ár:

28 880 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Borsod Vármegyében Bükkábrány községben 4 szobás családi ház Eladó!

Bükkábrányban 1479 m2es telken, jó elhelyezkedésű, 4 szobás családi ház eladó! A ház 115 m2 lakótérrel rendelkezik. Az ingatlan alsó részén találjuk a 2 szobát, fürdőszoba-wc, nappali, ebédlő és konyha részét. Az ebédlő kialakítása alkalmas a nagyobb családi rendezvények megtartására, hiszen tágas, és napfényes kivitelezésű. Az ingatlan 1994-ben épült fel. A falazat 10%-a vályog, a többi része tégla. Az épület cserép fedésű. A felső szobákban a gipszkarton és a tető között teljes szigetelés található. A felső szinten a 2 szoba kisebb felújítást igényel. Műanyag ablakok és fa ajtók találhatók. Fürdőszoba és wc is található fenn.
Az otthon melegét gázkazán központi fűtés és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, továbbá 2 db hűtő-fűtő klíma is található az épületben. Az ablakok hőszigeteltek. A bejárati ajtó műanyag. A községben a szennyvíz átadás előtt áll, természetesen már csak a rácsatlakozás hiányzik.
Az udvaron megpihenve az új tulajdonos hallgathatja a madárcsicsergését, konyhakert kialakítására is alkalmas a terület.

Bükkábrányban az autóbusz közlekedés kiváló. 15km Mezőkövesd, 25 km Miskolc. Munkahelyek ezeken a településeken fellelhetőek!
A közelben Gyógyfürdő, remek kirándulóhelyek vannak.
Ajánlom az ingatlant Fiatal házaspárok részére, hiszen kiváló elrendezésű. Idősebb párok részére, a hétköznapok megélésére, pihenésre.

Az ingatlan megtekintése ügyfelünk kérésének megfelelően, előzetes egyeztetés után lehetséges!
További szolgáltatások:
- díjmentes, teljes körű hitelügyintézés, CSOK ügyintézés, biztosítás, stb
Költözés megegyezés szerint!
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal!


Elhelyezkedés

Bükkábrány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6664617


Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6664617

Kerékgyártó Katalin

Kerékgyártó Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bükkábrányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 479 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 28,88 millió Ft, négyzetméter ára 222 154 Ft, ami a bükkábrányi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kerékgyártó Katalin referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6664617. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bükkábrány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.