star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd

  • 100 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 372 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Cegléd

  • 100 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 372 m² telek

  • Eladó ház Cegléd

  • 100m²


Ár:

87 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
3
Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Pest vármegyében, Cegléden egy 1975 ben épült családi házat
. A tégla falazatú ingatlan egy 372 nm-es telken helyezkenik el. A földszinten egy üzlethelyiség található, mely lakhatásra is alkalmas, külön bejárattal, itt szoba, konyha, fürdőszoba, wc és egy nagyobb szoba került kialakításra. Az ingatlan fekvéséből adódóan remek lehetőséget kínál vállalkozás működtetésére, de több generáció együttélésére is alkalmas. Az első emeleten egy szoba, konyha, étkező, nappali, fürdő és wc található. A tetőtérben 2 szoba, 1 félszoba, nappali, zuhanyzó, wc és gardrób található. Az otthon melegéről gáz-cirkó kazán és légkondi gondoskodik.
Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, esetleg megtekintené az ingatlant keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605785


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605785

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 372 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 870 000 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605785. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.