star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cegléd

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 006 m²

    telek

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó ház Cegléd

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 006 m² telek

  • Eladó ház Cegléd

  • 120m²


Ár:

59 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pest vármegyében, Cegléden 120 nm-es családi ház eladó!

Az 1978-ban épült, tégla falazatú ingatlan egy 1006 nm-es telken, aszfaltozott út mellett helyezkedik el. A lakóházban két szoba, nappali, előszoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, WC, közlekedő, kazánház és egy tároló került kialakításra. Az otthon melegét radiátorok, és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, nyáron pedig a kellemes hűs levegőt egy klíma berendezés garantálja. Az épület szerkezetileg jó állapotú. Az ingatlan összközműves. Az udvarra történő bejutást, ahol egy kétállásos garázs található, elektromosan nyíló kapu teszi lehetővé, mely a maximális kényelmet szolgálja.

Az ingatlan jó szomszédsággal rendelkezik, és csendes környéken helyezkedik el. A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. M4-es autópálya kb. 9 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja.

Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Megtekinthető rugalmasan.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Cegléd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605802


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605802

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ceglédi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 006 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 495 833 Ft, ami a ceglédi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cegléd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.