star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Celldömölk

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 844 m²

    telek

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó ház Celldömölk

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 844 m² telek

  • Eladó ház Celldömölk

  • 79m²


Ár:

19 990 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Celldömölk családi házas környezetében 844 négyzetméteres telken elhelyezkedő 3 szobás felújítandó ház eladó!

Celldömölk városa Vas megyében található, gazdag kulturális és természetes erőforrásokkal. Különleges látnivalója a Ság-hegy, amely egy 5 millió évvel ezelőtt kialakult vulkáni kúp, és ma egy védett természeti park része. A település híres a Vulkán fürdőről is, amely gyógy- és élményfürdővel várja a látogatókat. A városban található a Kemenes Vulkánpark is, amely interaktív kiállításával és látványos programjaival teszi izgalmassá a geológia világát. Celldömölk ideális választás lehet azok számára, akik egy nyugodt környezetet keresnek, miközben a természet és a kultúra kincseit is felfedezhetik.

A teljes terület előnyeit kihasználva a ház hajópadlóval és jó fényviszonyokkal rendelkezik, bár a tető felújítást igényel. Bár a családi ház nincs rákötve a csatornahálózatra, az új tulajdonos számára lehetőség nyílik ezen infrastrukturális fejlesztésre, tovább növelve az ingatlan értékét. Csendes, családi házas környezetben, utcára néző kilátással büszkélkedhet, amely ígéretes lehet a nyugalomra és a magánéletre vágyók számára.
Eladó egy 79 négyzetméteres alapterületű családi ház, 844 négyzetméteres telekkel Celldömölk városában, Vas megyében. Ez az ingatlan főként felújítást igénylő állapotban van, így remek lehetőség azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat. A ház a 1970-es években épült, tégla falazattal, és jelenleg gázkonvektoros fűtési megoldással rendelkezik. A település csatorna hálózattal rendelkezik, a rácsatlakozás már az új tulajdonos feladata lesz. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant! Vásárlóink részére díjmentes hitel tanácsadással szolgálunk.

Referencia szám: HZ057750-IN


Elhelyezkedés

Celldömölk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647539


Az általad megtekintett eladó celldömölki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 844 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 253 038 Ft, ami a celldömölki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Celldömölk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.