star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csepreg

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 396 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Csepreg

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 396 m² telek

  • Eladó ház Csepreg

  • 100m²


Ár:

21 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Felújítandó 3 szobás családi ház - állattartásra és gazdálkodásra alkalmas melléképületekkel és 1396m2-es telekkel eladó CSEPREGEN

Csepregen vált eldóvá ez az évek óta nem lakott családi ház, több melléképülettel, jó alapokkal, közel 1400m2-es kerttel, amely állattartásra és gazdálkodásra is alkalmas. Akár 6 ló vagy marha számára van hely az istállóban, az ólban pedig 30 sertés is nevelhető, illetve több tucat baromfi tartására alkalmas téglából készült épületrész is rendelkezésre áll.

Az ingatlan FALUSI CSOKRA is alkalmas, 3 gyermek esetén akár 15M Ft vissza nem térítendő támogatás is lehívható. A füves, főleg diófával, kőrissel, őszibarackfával illetve fenyőfával beültetett, ásott kúttal rendelkező telek, amely ezen a környéken önmagában is nagy érték, 1396 m2. A telken sok melléképület, tároló, nyárikonyha és egy 150m2es pajta is található, amelynek a falai jó állapotban vannak, de a tetőszerkezete teljes mértékben felújítandó/vagy a pajta elbontandó. A ház: téglaépítésű, az első része 1935ben épült. A jogilag rendezett, térképmásolaton rendben feltűntetett hozzáépítések 1947-ben és 1980-ban történtek.
A házban 2 lakótér került kialakításra: (mindkettő a zárt, beüvegezett előtérből nyílik)

I. szoba + konyha 
II. konyha, fürdő + wc, kamra és 2 szobaOkos áttervezéssel a kb. 100 m2-es lakótérből kiváló családi otthon alakítható ki.
Közművek:
Villany: 220 és 380V
Víz: vezetékes víz és ásott kút (a vezetékes víz egy csőtörés miatt a kerti csapig üzemel, javításra szorul)
Fűtés: jelenleg 2 szobában kályha
Gáz: utcában a ház előtt
Csatorna: telken
Nyílászárók: a lakótérben fa, az előtérben fém szerkezetűek.

A ház teljes felújításra szorul. A tető faszerkezete ép, a tetőcserép funkcionálisan jó, de előbb-utóbb cserélni kell. (néhány törött cserép cseréje már most szükséges). A födém stukatúros, de masszív. A ház alulról kátránnyal szigetelt, de mivel évek óta nem lakott és nem fűtött, így párásodás miatti nedvesedés látható néhány helyiség falán a legalsó részen. A szobákban hajópadló, a többi helyiségben hidegburkolat található. 

Garázs a melléképületekben kialakítható, az udvarba bőven be lehet járni személygépkocsival vagy akár tehergépjárművel. Az épület alatt 2 db 20-20 m2-es pince is található.


Elhelyezkedés

Csepreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593874


+36 30

Ingatlannet kód: NET6593874

Az általad megtekintett eladó csepregi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 396 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 219 000 Ft, ami a csepregi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csepreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.