star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 88 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 88 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Cserkeszőlő

  • 88m²


Ár:

24 500 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cserkeszőlőn lévő 2 szobás családi házat!A cserkeszőlői családi ház főbb jellemzői:- a fürdőtől 400 méterre helyezkedik el, az ár bútorozva értendő- a telek nagysága 400 m2, a nettó alapterület 88 m2- a ház egy része vályogból, a többi része téglából épült, a tető lemezcseréppel fedett, kívülről szigetelt, színezett- az épületnek két bejárata van, de a garázsból is közvetlenül a házba be lehet menni- az ingatlanban: víz, villany van, csatornára rá kötve - az háznak nagyon jó az elrendezése, 2017-ben fel lett újítva kívül-belül és két fürdőszobával rendelkezik- az épületben kialakításra került: a földszinten garázs, nappali, konyha, fürdőszoba illemhelyiséggel, lépcsőház, tároló, az emeleten közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba illemhelyiséggel, tároló- az épületben a fűtést akár klímáról akár gázról az új tulajdonosnak kell kiépíteni- a nyílászárók fából és műanyagból készültek és szigeteltek- a garázsból akár még egy szoba is kialakítható- 5 perc sétára minden elérhető amire a hétköznapokban szükség vanAmennyiben az 183800182 számú eladó cserkeszőlői 2 szobás családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576271


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576271

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vályog. A családi ház ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 278 409 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.