star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 488 m²

    telek

Vételár:

6,2 millió Ft

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 488 m² telek

  • Eladó ház Cserkeszőlő

  • 82m²


Ár:

6 200 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cserkeszőlőben lévő 3 szobás családi házat!A cserkeszőlői családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 488 m2- a nettó alapterület 82 m2- az épület vályogból épült- a tető cseréppel fedett- az épületben kialakításra került: előtér, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség, folyosó, kamra, tároló- az ingatlan állapota felújítandó, közművei: víz, villany, derítő,- a ház fűtését az új tulajdonosnak kell kialakítani- a nyílászárók fából készültek- autóval a kertben lehet parkolni - az ingatlan csendes, nyugodt, aszfaltos utcában található- az ingatlan a tulajdonlapon tanya besorolásúként szerepel- 5 percre autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek.Amennyiben az 183800186 számú eladó cserkeszőlői családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Kamra
3.4m²
Konyha
6.6m²
Fürdőszoba
9.7m²
Szoba
17.7m²
Szoba
11.5m²
Szoba
6.5m²
Közlekedő
12.7m²

Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580048


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580048

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 488 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog. A családi ház ára 6,2 millió Ft, négyzetméter ára 75 610 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 78%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580048. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.