star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csókakő

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 871 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Csókakő

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 871 m² telek

  • Eladó ház Csókakő

  • 122m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Gyönyörű, körpanorámás családi ház Csókakőn!

Eladó egy 2000-ben épült, 245m2-es, 3 szintes családi ház, Csókakő szélén.
Csendes, nyugodt helyen, túraútvonalakhoz közel, családok vagy párok számára tökéletes otthon. A házból akár a Csókakői vár is látható emellett elhelyezkedésének köszönhetően az egész falura gyönyörű rálátást biztosít.
Szerkezetét tekintve téglaépítésű, víz lepergető és hangszigetelő vakolattal ellátva, réz villanyvezetékezéssel, cserepes tetőfedéssel.
Az ingatlanban három szoba található, kettő fürdőszoba, kettő konyha, dolgozószoba, gardróbszoba, raktár és egy padlásszoba.
Az ingatlanban egy hatalmas cserépkályha szolgáltatja a meleget, mellette pedig alternatív fűtésként elektromos paneleket találunk. A ház D-Ny-i tájolású, csodálatos panorámával a ház minden pontján. A sok ablaknak köszönhetően napfényes., Az ingatlan egyediségét, hangulatát a galériának köszönheti.
Rengeteg lehetőség van az ingatlanban, emellett több szoba is átalakítható vagy kialakítható. Az autónak egy féltetős kocsibeálló biztosít parkolást.
Az 1871m2-es gondozott telken bőven termő gyümölcsfák találhatóak Ajánlom családoknak, pároknak, s mindenkinek akik szeretik a természet közelségét..
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.


Elhelyezkedés

Csókakő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577915


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577915

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csókakői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 871 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 721 311 Ft, ami a csókakői átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csókakő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.