star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csókakő

  • 148 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 093 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Csókakő

  • 148 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 093 m² telek

  • Eladó ház Csókakő

  • 148m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
5
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSÓKAKŐ: OTTHON, AMELY A CSALÁD SZÍVÉT MEGÉRINTI
Megvételre kínálunk egy kivételes, két szintes családi házat Csókakő egyik csendes utcájában. Ez az otthon, a tágas terekkel és a hangulatos kert harmóniájaval varázsol el. Tökéletes választás azoknak a családoknak, akik a városi élet közelében, de mégis a természet ölén szeretnének élni.
I.ár: 79.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805
A HÁZ RÉSZLETEI:
* Stabil alapokon: 2002-ben épült porotherm 38-as tégla ház
* Teret mindenkinek: 4 hálószoba és egy hatalmas nappali kandallóval, ahol a család összegyűlhet.
* Férfiaknak is kell a tér: egy dupla alagsori garázs, valamint OPCIONÁLISAN 3.9 M Ft-os értéket képviselő egy 50 nm-es könnyűszerkezetes, szigetelt két állásos garázs van a kertben.
* A mindennapok kényelme: mosókonyha és szauna az alagsorban, és egy sarokkádas fürdőszoba a földszinten, emeleten pedig zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.
* Fűtés: Hatékony és gazdaságos gáz-kazán + kandalló.
* Elektromos autó töltéséhez a garázsban 3 fázisú töltőpont került kiépítésre, mely a ház 3x16 Amperes ellátásával hatékonyan használható.
A ház minden részlete gondosan megtervezett, szem előtt tartva a család kényelmét. Az emelet elrendezése lehetővé teszi egy különálló terület kialakítását, ahol a gyerekek, vagy a vendégek is kényelmesen érezhetik magukat.
A KERT SZÉPSÉGE: A házat körülöleli a dús növényezet. Az udvar kiválóan alkalmas családi összejövetelekhez, grillezéshez, gyerekek számára pedig rengeteg játékteret kínál. A parkosított előkert minden évszakban változó szépséget kínál.
A KÖRNYÉK: Csókakő egyik varázsa abban rejlik, hogy békés és családbarát környezetet biztosít. Az itt élők a természet közelségét és a városi élet előnyeit is élvezhetik egyszerre.
KINEK AJÁNLOM? Nagy családosoknak, akik az életük új fejezetét szeretnék ebben a gyönyörű házban kezdeni, mely minden igényüket kielégíti.
Ez nem csak egy ház, ez egy otthon. Egy hely, ahol a családi emlékek születnek. Ha szeretne egy saját kis paradicsomot Csókakő szívében, hívjon!
Irányár: 79.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805


Elhelyezkedés

Csókakő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618017


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618017

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csókakői családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 093 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 539 865 Ft, ami a csókakői átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Zoltán referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618017. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csókakő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.