star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 185 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 064 m²

    telek

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 185 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 064 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 185m²


Ár:

199 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csömör központjában eladó egy különleges családi ház kiemelkedő helyi adottságokkal!Ez a remek ingatlan, most várja új tulajdonosát.A telek a város egy parkos játszóterére néző örök panorámás területén található, a szomszédoktól kellő távolságra, a saroktelek kedvező adottságai miatt, garantáltan csendes és nyugodt környezettet kínál.Mindössze 10 perc sétára található a HÉV megálló, amely az Örs Vezér térre visz, ahonnan az M2-es metróval egyszerűen elérhető a város bármely pontja. Továbbá a buszközlekedés is kényelmes lehetőséget nyújt az utazásra.Az elhelyezkedés kiváló, mindössze néhány perc autóútra már Budapest XVI. kerületében találjuk magunkat.Itt megvalósul az a lehetőség, hogy a városhoz nagyon közel és mégis annak zajától távol élhessen a család.A házban jelentős méretű tároló helyiségek állnak rendelkezésre, így mindig rendezetten tarthatja dolgait és a lakóteret otthonossá teheti.Az ingatlanból lenyűgöző kilátás nyílik az ősfás játszótérre, amit a telekről és a házban lévő lakószobákból is csodálhat.A fűtést gáz és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja, mely nagy biztonságot jelent a mostani időkben.A telek mérete meghaladja a helyi átlagot, így elegendő tér áll rendelkezésre, a kényelmes életre és a családi programokra, akár konyhakert létrehozására is.A környék számos kényelmi szolgáltatást kínál, például óvodát, boltokat, sportlétesítményeket, a Csömöri Horgásztavat stb.A 22 m2-es tetetőtér beépíthető, ami további lehetőséget ad az ingatlan bővítésére és az igényeknek megfelelő kialakításra.Ez a ház minden igényt kielégítő, otthonos, ideális választás az Ön családjának.Lépjen kapcsolatba velünk, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a különleges otthont. Éljen a ritka lehetőséggel, hogy Csömör központjában megszerezhesse álomotthonát.

Irányár: 199900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ091772


Elhelyezkedés

Csömör


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625764


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625764


Az általad megtekintett eladó csömöri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 064 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 080 541 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.