star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 556 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 556 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 85m²


Ár:

60 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csak nálunk!
Csömörön nyugodt csendes utcában eladó 2 szobás 85 nm-es családiház 556 nm telken. Az ingatlan 1972-ben épült kockaház jelleggel azóta a veranda be lett építve. A telek lejtése miatt hátulról megközelíthető alsó szint plusz 50 nm , ahol jelenleg kazánház, mosókonyha található és egy plusz szoba. Műanyag nyílászárók 2010-ben lettek berakva. Fűtése gázkazánnal vagy vegyestüzelésű kazánnal lehetséges öntöttvas radiátoros. Melegvíz bojlerrel megoldott éjszaki árammal működik.
Elrendezése kiváló nagyméretű 22 nm-es szobák tágas előszoba, nagy konyha és fürdő illetve kamra is helyet kapott innen fel lehet menni a padlásra is.
A ház B30-as téglából épült be van vakolva színezve szigetelve nincs. Fa födémes ,tető cseréppel fedve szigetelve nincs. A telken több melléképület is van. Egy kisebb méretű garázs és szerszámtároló valamint galambház is. Szerszámtároló alatt ásott pince.

Az ingatlan fejújítandó ,de nagyon sok lehetőség rejlik benne. Az alsó szinttel bővítve 125nm-es 4 szobás hasznos lakótér is kialakítható vagy akár 2 generációs is lehet hiszen a lenti szinten 1 szobás kislakást tervezhető.
Az ingatlan per és tehermentes.

Jöjjön el nézze meg, tegyen ajánlatot.
I.V. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364826


Elhelyezkedés

Csömör, Zrínyi Miklós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628648


+36 70

Ingatlannet kód: NET6628648


Az általad megtekintett eladó csömöri (Zrínyi Miklós utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 556 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 705 882 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Iván Veronika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628648. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.